Bugün 24+0 olduk henüz bi alışveriş yapmadım nerden başlıyacağımı nelerden ne kadar kaç aylığa göre alacağımı hiç bilmiyorum alışverişe başlayanlar neler aldınız kaç aylık kaçar tane neler aldınız bakalım fikir olsun birbirimize 🥰❤️
24,25 haftalık hamişler toplanalım neler yapıyorsunuz 🥰
Kimse yok mu ?
Ben ben hiçbişey almadım daha 😂
Dilan_Deniz bende almadım henüz ama bir an önce almak için sabırsızlanıyorum 😊
Ayse-2023 ben 23 haftalıgm ama daha bende hiç bisey almadm doğum ağustos sonu gözüküyor yaza geldiği için 0-3 ay zıbınları kısa kol almayı düşünüyorum 3-6 ay arası uzun kollu zıbın 5 tane tulum 5-10 tane alt üst takım Müslin ve bi tane de normal kalınlıkta battaniye yeterli olcaktr diye düşündüm çünkü benim ikinci doğum olck erkek çocuğum diğeri de erkek ondan kalan battaniye bir kaç sağlam güzel olanları kullanacağım ama yeni alınacak da çok şey var
Ayse-2023 24+3 herşeyini aldım. Fazla kıyafet almak istemedim bol bol çıtçıtlı zıbın aldım. 6 adet yeni doğan 15 16 tane 0-3 ay aldım zıbınları. Bir hastane çıkış seti hediye geliyor isimli olarak 4 5 tane yeni doğan tulum ve alt üst aldım yine 7 8 tane 0-3 ay tulum ve takım aldım karışık. 6 ayda ani büyüme olursa diye 3-4 tane aldım sonrasında büyüdükçe bakacağım duruma. Bol bol müslin örtü ağız mendili aldım 9-10 tane çorap aldım. Şapka eldiven almadım takımlardan gelenleri kullanırım en kötü zaten yaz bebeği olacak. Diğerleri zaten temel ihtiyaçlar hepsini tamamladım 💙
25 haftalik olcaz P.tesi bizim alışveris tamam. Belki ufak tefek emzirme ile alakalı eksikler cikabilir onu tamamlariz. Doğum agustos sonu olacak. Zaten cogunlukla zibinla gezecek izmirdeyiz. Onun disinda kiyafetlerini falan da hep tamamladim. Besik araba emzik biberon her seyimiz tamam. Saglikla oğluşu beklemek kaldi geriye. Temmuzda dogum iznine cikinca da dolabini falan yerleştiririm, hastane cantasini hazirlarim
24+3 2 hastane çıkışı 6 tane zıbın 1 takım 2li emzik nevresim takımı battaniye aldım yavaş yavaş tamamlicam geri kalani
Eliff_gny çoğu şeyi almıycaksınız siz o zaman ne güzel benim ilk olunca herşeye sıfırdan başlanıcak ❤️😊
Arelmom_ ohh ne güzel doğuma kadar alışveriş hazırlık telaşını olmayacak 😊
mom-2024 güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah 😊❤️
Ayse-2023 evet sadece yeni biberon bir kaç kıyafet alacağım. O yüzden fazla masrafım olmycak. Beşiğimiz kırıldı park beşik alcam o kadar . Büyüdükçe de oğlumdan kalan eşyaları giydirecegim zamanla da alınıyor zaten sağlıkla gelsinlerde.
Gizem9688 ohh ne güzel alışveriş telaşınız kalmamış güzel günlerde kullanın ❤️
merimiri güzel günlerde kullanın 😊
Eliff_gny evet ilk zamanlar giyebileceği kadarını alıp sonrasında gelişimine göre almak mantıklı park yatak hangi markanın alıcaksınız
Ayse-2023 hiç bilmiyorum trendyoldan bakiyorum sürekli 3 binden başlayan fiyatlarla var çokta sağlam olmasına gerek yok başka çocuk düşünmüyorum rabbim isteyenlere nasip etsin . Ama önereceginiz marka varsa tavsiye edeceğiniz bi bakarım