Ayse-2023 24+3 herşeyini aldım. Fazla kıyafet almak istemedim bol bol çıtçıtlı zıbın aldım. 6 adet yeni doğan 15 16 tane 0-3 ay aldım zıbınları. Bir hastane çıkış seti hediye geliyor isimli olarak 4 5 tane yeni doğan tulum ve alt üst aldım yine 7 8 tane 0-3 ay tulum ve takım aldım karışık. 6 ayda ani büyüme olursa diye 3-4 tane aldım sonrasında büyüdükçe bakacağım duruma. Bol bol müslin örtü ağız mendili aldım 9-10 tane çorap aldım. Şapka eldiven almadım takımlardan gelenleri kullanırım en kötü zaten yaz bebeği olacak. Diğerleri zaten temel ihtiyaçlar hepsini tamamladım 💙
24,25 haftalık hamişler toplanalım neler yapıyorsunuz 🥰
25 haftalik olcaz P.tesi bizim alışveris tamam. Belki ufak tefek emzirme ile alakalı eksikler cikabilir onu tamamlariz. Doğum agustos sonu olacak. Zaten cogunlukla zibinla gezecek izmirdeyiz. Onun disinda kiyafetlerini falan da hep tamamladim. Besik araba emzik biberon her seyimiz tamam. Saglikla oğluşu beklemek kaldi geriye. Temmuzda dogum iznine cikinca da dolabini falan yerleştiririm, hastane cantasini hazirlarim
24+3 2 hastane çıkışı 6 tane zıbın 1 takım 2li emzik nevresim takımı battaniye aldım yavaş yavaş tamamlicam geri kalani
Eliff_gny çoğu şeyi almıycaksınız siz o zaman ne güzel benim ilk olunca herşeye sıfırdan başlanıcak ❤️😊
Arelmom_ ohh ne güzel doğuma kadar alışveriş hazırlık telaşını olmayacak 😊
mom-2024 güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah 😊❤️
Ayse-2023 evet sadece yeni biberon bir kaç kıyafet alacağım. O yüzden fazla masrafım olmycak. Beşiğimiz kırıldı park beşik alcam o kadar . Büyüdükçe de oğlumdan kalan eşyaları giydirecegim zamanla da alınıyor zaten sağlıkla gelsinlerde.
Gizem9688 ohh ne güzel alışveriş telaşınız kalmamış güzel günlerde kullanın ❤️
merimiri güzel günlerde kullanın 😊
Eliff_gny evet ilk zamanlar giyebileceği kadarını alıp sonrasında gelişimine göre almak mantıklı park yatak hangi markanın alıcaksınız
Ayse-2023 hiç bilmiyorum trendyoldan bakiyorum sürekli 3 binden başlayan fiyatlarla var çokta sağlam olmasına gerek yok başka çocuk düşünmüyorum rabbim isteyenlere nasip etsin . Ama önereceginiz marka varsa tavsiye edeceğiniz bi bakarım
Ayse-2023 arkadaşlara sordum her ay için bir kaç zihin tulum yeterli olur dediler. Bende liste çıkardım 0-3 ay için 4-5 tane tulum 3-6 ay için yine aynı tulum aldım. Battaniye çok önemli diyor herkes özellikle müslinler. Evi kıyafet doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum. Gördükçe hoşuma gittikçe alicam kalan kısmı
Ben henüz alışveriş yapmadm , rüyalarıma giriyor çocuk doğmuş bez yok baglayacak , kıyafet abisininkileri giydiriyorum , biran önce alışveriş yapmalıyım ama ikinci çocuğum olmasına rağmen sanki ilk miş gibi , ilki oglandi bu kız olacak inAllah
- Düzenlendi
Mesen tabiki aslında çok karışık tam elimde liste yok henüz
Ben 5-6 haftalıkken ozaman şubat indirimleri vardı
Bebek arabası puset süt sağma makinesi gümüş kapak bebek kamerası oda ısısı ölçer mama sandalyesi sallanan anakucağı reflü yatağı kulaktan ateş ölçer hava makinesi burun aspiratörü otomatik tırnak makası termos emzik biberon ve biberon temizleme kurutma aldım göğüs pedi aldım daha sonra 6 takım yeni doğan hepsi hediye geldi 1 tane hastane çıkışı hediye geldi geçen hafta 2 takım isimli hastane çıkışı yaptırdım birisi çekim için kullanılıcak 3-6 ay için 5 takım 6-9 ay için 5 takım olması lazım kış bebeği olucağı için kundak şeklinde kalın 2 adet battaniye 5 tane müslin örtü en son 7 yi geçen battaniye onlarında hepsi hediye geldi anne bebek çantası emzirme yastığı 3 adet kanguru hediye geldi bebek yelekleri iç zıbınlar alt üst takımlar ceketler 4 çift ayakkabı çoraplar yazlık kışlık patikler sayısını hatırlamıyorum geçen hafta hastenede giyiceğim ilk doğum sonrası için gecelik pijama takımı 2 adet lohusa tacı terlik çekimde giyilecek sabahlık ve gecelik aldım kapı süsü hastanede dağıtılacak hediyelikleri yaptırdım doğum sonrası için korse puset örtü takımını aldım arkadaşım bebek pişik kremi şampuanı bebek yağı göğüs ucu kremi bebek sabunundan oluşan sepet yaptırmıştı valiz düzenleyicileri ağız mendilleri omuz mendilleri diş kaşıyıcı banyo seti bugün havlusunu ve bornozunu saç tarağını aldık sarı-kırmızı yüz örtüsünü (çok saçma ama adettendir diye kırmım dedim annemleri ) şuan memleketimdeyim aklıma gelen bunlar daha liste yapmadım açıkçası neyden ne kadar var aklıma gelenleri yazdım 4 yaşına kadar giyeceği montlar hepsi hediye geldi memleketime gelmeden önce abımler anne yanı aldılar onun için 3 tane nevresim takımı alındı annemler kayınvalidemler oda takımı aldılar (bebek odası değilde daha çok genç odası aldım ben daha sonra yatağına anne yanını koyduğum zaman korunaklı olucak )2 haftaya döndüğümde onlar kurulacak şans eseri halımızı aldık şuan yıkamada geldiğinde öylece kalıcak doğuma yakın 1 daha yıkatıcam yeni halıdan çok tüycük çıkıyor odasının perdesi avizesi takılıydı zaten alt açma bebek bezi 2 paket 1 numara aldım ıslak mendil ilk zamanlar için pamuk aldık biraz karışık oldu ama aklımda kalanlar bu şekilde iki ablamdan gelen kullanılmayan takımlar gömlekler pantolonlar vs de var tek eksiğimiz şuan deterjan onu da döndüğümde alıcam