Eşimde morfoloji 0 ileri hızlı hareket sayı da düşük bende pco var bu şekilde mikroçip aşılama yaptırıp hamile kalan arkadaşlarım var mı bana umut olun fikir verin lütfen yoksa direkt tüp bebek mi denemeliyim
Mikroçip aşılama ile hamile kalanlar
Doktorunuz ne dedi ? Bence başarı oranı baya düşük direkt tüp bebek deneseniz
Mucizemibekliyorum2525 o son çare gibi geliyor ve olumsuz olursa çok üzüleceğimden korkuyorum doktorla yeniden görüşücez regl olunca tekrar görüşmedik henüz ama o ne istersen onu yaparız ama önerim tüp bebek çift taraflı sorunlarda ufak çaplı da olsa diyordu Allah büyük belki de çipli olunca olur diye düşünüyorum ama önerilere de ihtiyacım var kafam allak bullak oldu
Ben de aşılama yaptırmıştım tuttu ama kalp atışı durmuştu ağustos ayında hicbir sorunumuz olmamasına rağmen doktor çok önermemişti başarı oranı normal ilişkiden biraz fazla diye dizin dediginiz mikroçip spermlerin en hızlı ve kalitelisini seciyor ama morfoloji 0 ise zor olacagini dusunuyorum
Ucuz bir işlem değil iğnelerle birlikte baya fazla oluyor tutmazsa psikolojik olarak yıpranırsınız önerim tüp bebek ben de aşılama tuttugu halde tüp bebek yaptirdim
Mucizemibekliyorum2525 tüp bebekte de garanti yok ki son çare olumsuz olursa diye çok korkuyorum Allahım nasip etsin isteyen herkese inşallahh
Happ evet sizin durumunuzda tüp bebeğinde garantisi yok çünkü sağlıklı embriyo olusumunda morfolojinin öneminden bahsetmisti doktorum hakkınızda hayırlısı benim önerim tüp bebek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah 🌸👼🏻
Mucizemibekliyorum2525 amin canım inşallahh
Eşinin morfolojisi 0 olup herhangi bir yolla hamile kalan var mı 😔 0 olunca hiç mi sağlıklı sperm olmuyor çözemedim bu durumu bilgisi olan yardımcı olabilir misiniz
3 kere çipli aşılama denedim morfoloji problemi bizde de vardı ama %1-%2-%3 diye artarak gitti yine de tutmadı ona harcadığım paraya yanarım. Gittim tüp bebek yaptırdım direk tüp bebeğe geçsem daha iyiymiş
PinkyJelly bizim 0 o yüzden korkuyorum ilaç tedavisi gördük gelişim olmadı galiba benim içinde tüp bebek daha mantıklı ama korkuyorum spermde hiç düzgün yapılı bulunamazsa diye boşa o kadar ilaç yemiş olucam diye
Happ en iyisi genetik taramalı tüp bebek yaptırmak. Ben iki kez transfer oldum şuan 8 haftalık sağlıksız bir gebeliğim var kürtaj olacağım. Keşke pgt yaptırsaydım diyorum. Mikroçip ayıklama ile tüp bebek yapılmıştı bi de düşünün yani. Allah hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin. Bu arada eşimin morfoloji problemi emodex diye bir takviye vitaminle üç dört ay içinde yükseldi bilginiz olsun çok iyi geliyor
PinkyJelly çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun Allahım mucizeler yaratsın inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bizde proxeed diye bir şase kullandık değerler daha da düşmüş boşa zaman kaybı oldu o yüzden hemen başlamak istiyorum ama hata mı yapıyorum tutar mı bilmiyorum tabi rabbim ol derse olur orası ayrı ama içimde korku var
Happ amiin inşallah 🙏🏻 proxeed biz de kullandık hiç faydası olmamıştı 😔
PinkyJelly rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻