Happ Ceriko amin canım benim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda kolaylıkla sağlıkla 🤲🏻💖 benim seçenek değildi aslında benim doktorum sadece çipli aşılama yapıyormuş biz izmirde yaşıyoruz torbalıda doktorumda
Sinerjik Happ canim morfolojin 0 miydi esinin? Mikro çip morfoloji de ise yariyor mu? Ben tup bebek yaptıracağım eşimin morfolojisi bizim de 0. Mikro çip konusunda umut oldun okudugm kadariyla. Biraz bahseder misin eşin oncesinde bise falan kullandi mii
Happ Sinerjik eşim daha önce bişiler kullandı ama o dönem sadece bir kez çatlatma denedim o kadar sonra o da içmekten bıktı bıraktı 3 4 ay bişi kullanmadı aşılama olduk çok şükür tuttu evet canım morfoloji ve ileri hızlı hareket 0 dı bizim
bebegimolacak Happ canım bu çip nasıl oluyor fark ne ? Ben geçen hafta normal aşılama olduma yine yıkama falan oldu spermde. Çipli olunca başka bi yıkamamı oluyo?
Happ bebegimolacak vallahi farkını bilmiyorum canım bana sadece yıkama yapıyoruz hareketliler daha hızlanıyor yavaşlar da normal hareketleniyor en üste çıkanları enjekte ediyoruz demişlerdi yani galiba bu üste çıkan en hızlılar alınıyor mikroçipte