• Öneri
  • Allahını seven yardım etsin

Minnosaannee Yani arkadaşım posta Allah’ını seven yardım etsin diyince girdim bi faydamız olur belki diye hassas bişey olduğunu düşündüm. Kız 100 kilo olan napsın ben 155 boyundayım 76 kiloyum ama yakışıyor sende belli bile değildir boyun var

Minnosaannee insülin direncinize baktırın. Maalesef hareket etmeden, bol su içmeden ve kalori hesabı yapmadan verilen kilolar anında geri alınıyor ve sağlıklı değil.

merve_alan04 bence ucu açık bi başlık. Bende bu konuda yardım istedim 🤷‍♀️ insanın kendine yapıştırdigi dır önemli olan canım. Sana yakışıyordur ama ben oldum olası nefret ederim kilodan ☺️

Minnosaannee kendi kendinize veremiyorsanız bence diyetisyene bir süre gitmelisiniz. Tek bayına beslenme yada diyet yeterli olmaz. İkisini birden yapmalısınız. Ben antrenaxör olduğum halde diyetisyenle ilerledim.ve 2 öğün beslenmek bana çok yardımcı olmuştu. En çok zorlandığım öğünümde akşamdı ona daha çok kalori alımını bıraktım. Ve bir öğünde bile fazla yerseniz o günü boşvermeyin. Daha çok yediğinizi düşündüğünüz gün daha çok su için yeşil çay falan tüketin. Ertesi günün kalorisini biraz daha azaltabilirsiniz. Hep aynı zorlukla devam etmeyecek. Sonuçları gördükten sonra bundan keyif alacaksınız. Ve sizin canınız istemeyecek. Umarım faydası olur🙏

Minnosaannee bilmediğiniz çayları şeyleri içmeyin meshaneniz genişler benim halam öyle içti içti şimdi tutamiyo daha tuvaletini biri daha içti hep alerji yaptı akilsiza nazar ettiler diye geziyodu en son 😄birine iyi gelir birine iyi gelmez demem o ki başkası memnun kalır size yan etki yapar aman dikkat edinde

nur53___ emzirme de gebelik de yok son çocuğum 3 yaşında. Geçen gün biraz mekik çekmek istedim 30 tane kadar çektim ama boyun damarlarım çok kötü oldu . Migrenim tuttu 2 gün baş ağrısı ile gezdim . Alakası var mı bilmiyorum zaten agricakti dq denk mi geldi vs düşündüm.

nur53___ bi içtiğim yesil çay var ya ama haklısınız bilinçsizce yapılan hersey faydadan çok zarar getirebilir

Annelikmghb bakayım canım sağol. Ayy Allah dünya ne garip evlenmeden önce de doktora gidip bi dünya ilaç iğne takviye gıdalar aldım da bi kaç kilo alabileyim de gelinlik üzerimde hoş dursun diye . Şimdi de vermeye uğraşıyorum 😅😬😬

cascade06 trendyol dan mı aldınız . Eşim biraz kızıyor aslında önüne geleni içme saçma diyetler yapma falan diyor ama başka türlü de nasıl olur bilmiyorum ki
          . Ona kalsa kilom da yok ama