BirAskMasali1323 Bizde 19+5 olduk 🌸 Cinsiyetimiz kız 💗 çok şükür ilk gebeliğime göre bu gebeliğim rahat ve problemsiz geçiyor sadece aklıma takılan akıntım var onu da inşallah bugün açıklığa kavuşturacağım randevu saatim geldiğin de 😂
Bugün tam 17 haftalık olduk 🌺🍅
BirAskMasali1323 yaa çok geçmiş olsun hafif hafif masaj yapın oraya iyi geleceğini düşünüyorum 🥰 evet iki hafta sonra gideceğim kontrole o zaman yapacağız dedi ama bakalım bilmiyorum ilk gebeliğim daha 🥰
Neferut
Benimde ilk gebelik bende 13 haftalıkken yaptırdım çok şükür temiz çıktı sonuçlar ama doktor bu net bı sonuç değil tabi dedi istersen Fetal DNA yaptır özelde içine kuşku dusuyosa ben yaptırmadım üçlü dortluyude yaptırmadım şuan da detaylı ultrason var onu yaptiricam bakalım herşeyin hayırlısı 🥰
_ozlmm
Benimde enfeksiyonum var 2 gün önce randevum vardı doktorum krem fitil yazdı bol bol su icmemi ve ev yoğurdu tuketmemi söyledi ve ilişkiye bı sure ara verin dedi
BirAskMasali1323 cinsiyet 12 hafta civarı belli olur diye düşünüyordum meğerse daha geç belli oluyormuş nasıl dayanicam 😄😄
Neferut
Herkesin farklı canım hem bebegin pozisyonuyla hareketleriyle alakalı hemde doktorun cihazıyla erkenden net ogrenende var çok geç ogrenende ben ikili taramaya gittiğimde cinsiyeti sordum doktor bebek uygun pozisyonda değil dedi ogrenemedik işte iki gün önce randevum vardı tekrar net olmamakla birlikte kıza benziyo dedi
BirAskMasali1323 Geçmiş olsun 🙏 ben tahlil verdim de bir şey çıkmadı su gibi gelince bebek suyu mu diye tereddüt ettim ama çok şükür dünden beri gelmiyor bebek suyu olsa gelirdi herhalde diye kendimi motive ediyorum 🙈 bende su içmeye çok dikkat ediyorum 2.5 3 litre içiyorum günde ama son zamanlarda su içerken bile midem bulanıyor 2 litre zor içiyorum bazen 1.5 bile olabiliyor 😂
- Düzenlendi
_ozlmm
Çok sağolun sizede geçmiş olsun🙏Yok benim ilişki sonrası beyaz pütür pütur peynir kesiği gibi enfeksiyon geliyo bı iki seferde süt gibi bembeyaz sıvı gelmeye başladı bu bizi korkuttu doktoruma danıştım korkulacak bişey yok dedi..Ben pek su tüketemiyorum ya en fazla 1 taş patlasın 1,5 L iciyorumdur gün boyu meyve suyu süt kefir vesaire onları tuketince suya ihtiyaç duyamiyorum
BirAskMasali1323 normal de ben hiç su içemiyorum da bi ara bebeğimin suyu azalmıştı ondan korkmuştum o yüzden içiyorum zorla da olsa 😂
_ozlmm
Hm anladım canım..Valla herşeyden korkar olduk rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
BirAskMasali1323 18+5 iz bizde kızım olucak inşaAllah 🤲🌸 hareketlerini hissettiniz mi 🥰
- Düzenlendi
tatlisbirkiz
Evet ilk hareketlerini 15 haftalıkken hissetmeye başladım ama çok hafif kipirdamalar karnıma hafif tekme dokunuşlar🥰 bu ara yine sesi soluğu cikmiyo bakalım..Siz peki net artık hissediyomusunuz ??
Sağlıkla gelsin prensesiniz🌺🥰bizimkinede net olmamakla birlikte kıza benziyo dedi ama hayırlısi bizde detaylı ultrasonu bekliyoruz
BirAskMasali1323 17+1′den selamlarrrrr😍 12. Haftada kıza benziyor dedi ve 16. Haftada kesinleşti kızçem olacakmış 😍 İlk 3.5 ayı mide bulantısı+kusma ile geçirdim tam rahatladım derken tansiyon çıktı bu sefer de dikkat etmeye çalışıyorum🫶 Aşırı bir iştahsızlık söz konusu birşey yiyemiyorum vitamin dahi kullanamıyorum sağlıkla gelsin meleklerimiz
BirAskMasali1323 amin canım elbet hayırlısı🥰
yigitmom_
Benim de 13. Haftada bebek uygun pozisyonda değil dedi bı fikir sunmadı iki gün önce gittim 16+5 haftalıkken kıza 💕benziyo dedi ama yine netleşmedi detaylı ultrasonu bekliyoruz bakalım hayırlısı🥰Benimde ilk zamanlar ara ara bulantım halsizlik vardı sonra da onlar geçti yerini enfeksiyon kuyruk sokumu ağrısı başladı ama o hala devam ediyo yatağa uzanır uzanmaz yatakta dönmeye çalıştığım an kitleniyorum destek alarak zor hareket ediyorum onun dışında bı sıkıntım yok çok şükür enfeksiyonda geçmedi iştahsizlik bı ara bende de oldu acayip zayıfladım sonra kendiliğinden geçti..Aynen canım sağlıkla sihhatle kucagimiza alalım inşallah 🥰🌺
BirAskMasali1323 amin canim Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi 😍 Oğlumda makat gelişti zorunlu sezaryan oldum şuan araları net 5 sene olacak normal doğum yapabileceğimi düşündüm ama kızım da simdiden makat geliş benim çocuklar hep ters ya😂
- Düzenlendi
BirAskMasali1323 bende böyle bi balık gibiydi sanki tabiri caizse 😁😁 sonra bi hissizlik oldu dedim heralde gaz hareketleri falan. 17. Haftada tekrardan hissedince aynı şeyleri bebeğimmiş dedim 🥰 şuan da sırt üstü yattığım zaman hissediyorum daha fazla hareket etmeye başladı ❤️ Siz de sağlıcakla kucağınıza alın İstanbul’da mısınız ? Detaylı için nereye gideceksiniz
tatlisbirkiz
Evet karnimiz bı akvaryum onlarda içindeki minnoş baliğımız😍🥰evet bende öyle balık yuzuyo gibi yada bedenimde bı böcek tarzı bişey geziyomuş gibi hissi yaşıyorum öyle olunca..Bide tekme attığı an elimi karnıma koyuyorum duruyo sanki ahaa yakalandım dercesine suçluymus gibi😂evet özellikle geceleri yada yatağa yatica hissediliyo☺️Sağolun sizde öyle inşallah🙏Yok yalovada yım ben devlete gidiyorum hastaneye normalde ama detaylı ultrason burda yok diye mecburen özele gidecem siz peki neredesiniz nerde dusunuyosunuz yaptirmayi
- Düzenlendi
yigitmom_
Amin canım inşallah hepimizin doğumları çok güzel geçer..Sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi insalllah..İşte insanın hayal ettiği gibi olmuyo malesefki ama yine herşey gönlümuzce olsun ins sağlıklı olsunlarda normal sezeryan farketmez🌺🥰benim ilk gebelik
BirAskMasali1323 Merhaba herkese öncelikle rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰 bizde 14+4 haftalığız ikizlere hamileyim henüz cinsiyet hakkında hiç bir bilgi alamadım çarşamba günü kontrolüm var umarım öğrenebiliriz 😍