Lilamorr06 Ben kesin bu ay dediklerimde olmadı. Tamam ya bırakıyorum istemiyorum artık dediğim ay hamile kaldım 😂 herkes için hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler gerisi pek önemli değilmiş o kendi geleceği zamanı biliyormuş 🥰
MelodyFairy Lilamorr06 nasibinden önce gelmez zaten herseyini bir zamanı var , eskisi gibi değilim ben zaten o kadar stresli üstüne düşen biri değilim sadece planlı ya insan acaba olur mu bu ay der yani Yine de çok umut bağlamamak lazım Bu ay için güzel hissediyorum ayrı bir his var nedense rabbim daha çok bekletmeden bana ve benim gibi isteyen bekleyen hak edenn herkese bebek müjdesi almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
beysenyil MelodyFairy ilk çocuğumda eşimden ayrı bi Hayatım vardı ve 3 ayda sadece bir kere görüşebiliyorduk onun mesleği gereği 🥲 çok iyi hatırlıyorum 27 Ekim 2020ydi 😂 ben bu gece kesin hamile kalırım dedim ve o gece hamile kalmıştım. Şuan ikinci çocuğu düşünüyoruz ve eşimle yan yanayız artık ama 7 aydır olmuyor 🤦🏻♀️ bu ay bende umutluyum bakalım haziranda güzel haberler alacağız inşallah 🫶🏻
MelodyFairy beysenyil “27 Ekim 2021” de evlendik bizim için çok önemli bir tarih 🫶🏻umarım o tarihte karnımda bebeğimle beraber yıl dönümü kutlamak nasip olur 😍 İnşallah sende güzel haberler verirsin🤗
1_papatya MelodyFairy bende düzenli ödet gören biriydim tam yumurtlama gününe denk getirince olmuştu bende demiştim bu sefer oldu galiba diye adetim gecikince de öğrendim
Ask1907FB MelodyFairy bnde de öyle oldu ve oldu o ay gerçekten de hamile kaldım darısı size olsun inşallah 🤲
Svl2109 MelodyFairy hiç olmadı bende 3 düşügüm oldu 22 Aralık da 1 kere girdim ve hamile olduğumu öğrendim şans bence 😂
1_papatya MelodyFairy evet öyle istiyoduk zaten ama olunca hormonların da etkisi ile oturdum ağladım😀🥰
Lilamorr06 MelodyFairy amin rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayirla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zor bi süreç malesef 🙏
Aslanmom1 MelodyFairy Hissettiğim ilişkide kaldım evet ama sonra hiç kendimi dinlemedim başka şeylerle oyalandım o ay. Adete 3 gün kala da öğrendim 😘
Mzzz MelodyFairy aynen gelir arada bana mesajlar 😂😂😂 bı hamilelik haberi alacaksam cinsiyetiyle birlikte gorurum 😂😂😂
Seyma0323 Evet oldu😂 hatta evi inşaata sokmuştuk ve o ay hiç beraber olmamıştık telaşdan sadece 1 ya da 2. Aylardır uğraştık olmadı, o ay 1 günde olmuş 😂 hatta hiç belirtilerim olmadi. Ama ağır koliler taşiyacaktim bi test yapiyim dedim hemen 2 cizgi
MelodyFairy Seyma0323 Bu bebekler zaten umursamaz zamanda gelmeye yemin etmişler sanki😂bari bu ayki rahatlığım da gelsin stresim yok telaşım yok güzel hissediyorum ☺️umarım haziran ayı bana güzel haberler verir 🤲🏻🦋🦋🦋
Seyma0323 MelodyFairy insallah canim❤️ 2022 nisanda öğrenmiştim ben. Son adet tarihim martaydi. Şimdi oğlum 16 aylık darisi size ❤️🌹
Hulya-003 MelodyFairy bende öyle oldu tek korunmasız ilişki de hamile kaldım aldım kabuk ettim hayırlı olsun dedim eşime🤣🤣