Haticeburak06 Anneadayiii allah razı olsun canım dinleniyorum ama geçmiyor düzenini hiç anlamıyorum sabit yoğun bi ağrı var ara ara yukarı çıkıp şiddetleniyor aşırı heyecanlıyım 😂
Anneadayiii Haticeburak06 ilk sancı girdi geçti örnek veriyorum 1:30 du saat, ikinci sancı 1:50 de girdi, üçüncü sancı 2:10, dördüncü sancı 2:25 gibi dakika tutmanız lazım canım bunlar düzenli aralıklı sancı - kasılma kabul ediliyor doğum başlamış oluyor 🤗
Hilaldabaan Beybitooo Valla kuzum eşime dört beş kez masaj yaptırdım hareketler falan yapıyorum ama geçmedi normalde hiç böyle olmazdı ağladım evet eşime yalvardım nolur masaj yapmayı bırakma diye şimdi de evde hareket yapıyorum açılmam varsa açılsın iyice diye
Anneadayiii Hilaldabaan bende bir gün önce bel ağrısı bir gün sonra o bel ağrısı kasiklara vurdu düzenli doğum başlamış hastaneye gittiğimde 3 cm açılma ile yatışım yapıldı. Oğlum biraz ağırdan aldı kendini geceye doğar dediğimiz bebek sabaha doğdu ☺️ ama çok hızlı ilerlemişti. Sen sancı veya kasılma için dakika tut düzene binerse bil ki doğum başlamış ama bel ağrısı da doğum başlangıcı olabiliyor kendimden bildiğim ☺️
Hilaldabaan Anneadayiii Ya kasılmalar 5/7 arası vardı baya sonra sıcak duş aldım geçti saat 9.30/10 suları bir bel ağrısı girdi felaket ağlattı resmen
Hilaldabaan umrumdadegil Ay bana ailem yok o doğum sancısı değildir kasıkların ağrır suyun kanaman gelmediyse başlamaz falan diyip duruyor ya bende ilk gebelik bilmiyorum ki hiç bir şey ne yapacağımı da sapıttım buraya yazayım dedim bende ağladım eşime masaj yapmayı bırakma diye zaten sabah kontrolüm de vardı şuan gitsem sancı çıkar mı ne yaparlar ki
umrumdadegil Hilaldabaan yok canım benim herkesin suyu ya da kanaması gelmiyor illa sen dayanamıyorsan git hastaneye nst ile bakarlar bi sancına bir de açıklığına bakarlar eğer yoksa bişey yollarlar. Açılman falan çok ilerlemediyse yatış yapma zaten evde çekersin sancını
Anneadayiii Hilaldabaan doktoruna ulaşma şansın varsa ara sor cagirirsa gidersin nst ve çatı muayenesi olursun doğum başlamış herşey yolunda ise eve gönderir acilman ilerleyince gidersin 🙏
Civciv53 Hilaldabaan biliyorsun bende rahim ağzı yetmezliği var şuan serklajlıyım canım 19. Haftada kızımı kaybettiğimde sadece belim kopacak gibi ağrıyordu doğum anında artık dayanamayacak şekildeydi ve bir ara annecim annecim diye bağırdığımı hatırlıyorum. Bendede kasık ağrısı olmadı hiç sırf belde ağrı vardı. Ayrıca benim suyumu da doğum esnasında patlattılar. Ama bel ağrısı yaşarken kanamam oldu açılmayla birlikte
Hilaldabaan Civciv53 Şuan kanama vs yok arada kasılmalar oluyor geçiyor rahatsız etmeyecek şekilde bel ağrım devam ediyor eğilip kalkma hareketleri falan yapıyorum eşime masaj yaptırdım ağlaya ağlaya şimdi de sakin kalıp hareketler yapıyorum
Hilaldabaan Haticeburak06 Hahahaha dimi ne güzel olur artık buda olmazsa diyecek sözüm yok vallahi ama bugün bi tuhaflık vardı hissettim kasılmam hiç yokken bir anda başladı sıklaştı bel ağrısı çıktı meydana Buda fake olursa hiç doğurmayacakmışım gibi😂
Hilaldabaan Gksnf Ay doktorum devlet doktoru numarası falan da yok evde hareketler yapıyorum açılma başladıysa yardımcı olsun diye sabah kontrolüm vardı zaten şuan gitsem sancı çıkar mı onu da bilmiyorum
Anneadayiii Hilaldabaan benim ilk dogumumda bir gün önce başladı dedim ya düzenli sancılarım ertesi gün öğlen başladı ve ne suyum geldi ne nişan geldi doktor şaşırdı gelmeseydin evde dogururdun dedi öğlen 14:30 gibi başladı 18 sonrası hastaneye gittik ve korkup yattım evde yürüsem hareket etsem çok daha fazla açıklık ile gidecektim belki de 😂
Civciv53 Hilaldabaan olmadı bir sıcak su torbası koy beline canım hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah 🤲🏻 Bol bol dua et ben doğum esnasında sürekli sümmes sebile yesserahu çekmiştim doğumu kolaylaştıran bir zikir inan doğunca bütün çektiklerini bir çırpıda silincek rahatlayacaksın 💕
Hilaldabaan Civciv53 Ediyorum canım bolca dua sıcak şu torbası yerine evde squat ve ördek yürüyüşü falan yapıyorum eğilip kalkıyorum hareket ederken ağrı hafifliyor gibi oluyor hissetmiyor gibi ötürü ca hissediyorum o bel ağrımı 🥹
Hilaldabaan Anneadayiii Yaaaa belki benimde sen gibi oluyordur açıklığım başlıyordur sabaha karşıda kasıklarıma vurmaya başlar şuan çünkü sadece belde var ağrı hareket ediyorum ben evde valla şuan eğil kalk ördek yürüyüşü squat falan 😂
Hilaldabaan umrumdadegil şuan dayana biliyorum hatta evde hareketler yapıyorum eğil kalk squat ördek yürüyüşü eğilip kalkma bunları yapınca belde ki ağrıyı hissetmiyorum hafifliyor oturunca tabi hissetmemek mümkün değil 🥲☺️