Hilaldabaan umrumdadegil şuan dayana biliyorum hatta evde hareketler yapıyorum eğil kalk squat ördek yürüyüşü eğilip kalkma bunları yapınca belde ki ağrıyı hissetmiyorum hafifliyor oturunca tabi hissetmemek mümkün değil 🥲☺️
Hilaldabaan Civciv53 Amin canım hareket ettikçe böyle bir şey hissetmiyo insan ama oturunca ağrıyı hissediyor
Civciv53 Hilaldabaan bende o ağrı başlayınca direk çatıya aldıkları için hiç hareket etme şansım olmadı canım
Hilaldabaan Civciv53 Sabaha kadar götürür gibi kahvaltı yapar yapmaz gideceğim söylerim de dün işte kasılmam şiddetli bel ağrım oldu diye yüksek ihtimal alttan muayene ederler diye düşünüyorum
Haticeburak06 Hilaldabaan belim ve kasıklarım regl olcam gibi ağrıyor ama iyiyim. Benim kız dalga geçiyo sanırım🙄
Haticeburak06 Hilaldabaan canım banada dün gece yatış verildi bu sabah aniden sancılarım gitti açıklık ilerlemedi taburcu oldum🥺
Anneadayiii Hilaldabaan maşallah gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu bereketli güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin 🙏☺️
Leila22 Hilaldabaan Hayırlı uğurlu olsunnn 🥰 bende kütahyadayım şehir Hastanesi’nde mi doğum yaptın anlatır mısın nasıl doğumhanesi odaları özel tek kişilik mi benimde son 3haftam kaldı da merak ediyorum
Hilaldabaan Veybil sabah gittim 6 cm açıklık vardı gittiğimde canım 9 da gittim saat 6:15 de doğurdum 🥹biraz zor oldu benim