kubranurleo kesinlikle hiç uyku seti nevresim takımı olaylarina girmeyin boşuna para. Zaten yorgan kullanmayınca yorgan kılıfı ne ise yarayacak bosuna alınmış olacak. Kısa süre kullanılacak park yatak zaten
Park yatak içine nevresim
kubranurleo ben yastık yorgan aldım yorgan zaten kuş gibi kullanabilir yani öle büyük yorganları gibi değil yastigi kyllanmicam indirime girmişti öle aldım onu . Bir nevresim takımı aldım iki tane de çarşaf ve yastık kılıfı aldım benimde park yatak bence örgü korumalık gereksiz zaten korumalikli onlar yani ahşap beşik alsanız öle olabilirdi ama hiç gerek tok bence
kubranurleo ben nevresim seti almıştım bebek yastığı da aldım onu ilk doğduğu zaman yan yatırınca falan kullandık arkadan destek bi de emzirirken emzirme yastığı yerine kullandım ben bebek yastığını işime yaradı. Bebeği hiç yatırmadım ama yastıkla
Bildiğim kadarıyla baby co e bebeğin alt markası , cassila home diye beş marka geliyor bime oda english home nin alt markası
kubranurleo hiç bişey almamıştım inan ki kızımda yatağın içine büyük boy mislin ortulerden ortuyordum iki günde bir degistiriyordum hem terletmiyo ben hemen yıkanıp kuruyor 😂
Mucizeayla gereksiz eşya masraf sevmem 🤣
kubranurleo İkeadan aldım fiyatları uygun kumaşlarıda gayet güzel bakabilirsiniz