kubranurleo Ne aldınız? Bir de yenidoğan için yorgan önerilmiyor. Park yatak içinde ne olmalı? Sadece çarşaf mı alacağım? Örgü korumalık olmalı mı? Yastık da gereksiz sanırım yenidoğan yastıkla yatmıyor. Tecrübeli anneler yardım lütfen.
matmazellayy kubranurleo nevresim takımı aldım sadece çarşafını kullanacağım yataş rabbit aldım çok güzel kaliteli ve english home dan kuzulu aldım whoppe markasından da iki tane çarşaf ve yastık kılıfı takımı aldım uzmanlar ilk 1 yıl yastık önermiyor ve çocuktan başka hiç bir cismin beşikte olmasını istemiyor uyku arkadaşı vs örgü korumalık dahil sen bilirsin yine de canım
Burcu-2634 kubranurleo Özdilekten nevresim seti aldım bebek için olan boyutta ilk 1 sene battaniye kullandım sonra yaşına girdi yorganını kullandım ama zaten yorganı da çok kalın birşey değildi 2. Bebeğim için daha ortada bişey yok bakalım onun
BabyAta kubranurleo takım almadım sadece çarşaf diktirdim kayınvalideme yastık yorgan zaten kullanılmıyor park yatak için hiç bir şeye gerek yok çarşaf olması yeterli. Nevresim takımı ben oda yaptığım için montessori yatağına aldım.
kubranurleo BabyAta Ben de montessori içine normal çocuk nevresimi aldım ama park yatak kafamı karıştırdı. Sanırım bir kaç tane çarşaf alsam bile yeterli 🤔
Gmzeyn Nevresim takımı almaya bence gerek yok kullanılmıyor çünkü sadece çarşaf alsan yeterli. Yastık 2 yaşına kadar önerilmiyor omurga sağlığı açısından. Uyurken zaten uyku tulumu yeterli oluyor. Hareketlenmeye başlayınca üstünde yorgan vs. Tutmuyorlar zaten.
BabyAta kubranurleo kesinlikle hiç uyku seti nevresim takımı olaylarina girmeyin boşuna para. Zaten yorgan kullanmayınca yorgan kılıfı ne ise yarayacak bosuna alınmış olacak. Kısa süre kullanılacak park yatak zaten
Rabiul kubranurleo bime nevresim takımı gelmişti bir takım öyle aldım English Home nin alt markası bime gelen marka , Karaca dan çarşaf takımı aldım geçen gün indirimdeydi 200 tl
SrpYlmz kubranurleo ben yastık yorgan aldım yorgan zaten kuş gibi kullanabilir yani öle büyük yorganları gibi değil yastigi kyllanmicam indirime girmişti öle aldım onu . Bir nevresim takımı aldım iki tane de çarşaf ve yastık kılıfı aldım benimde park yatak bence örgü korumalık gereksiz zaten korumalikli onlar yani ahşap beşik alsanız öle olabilirdi ama hiç gerek tok bence
Rabiul nazel123 kız bi bakayım dedim de ben fazla mı almışım ne 😆 4 tane çarşaf 1 tane nevresim seti bir tane pike ( battaniyeler hariç )
Rabiul nazel123 bide benim bimden aldığım zaman cinsiyeti erkek diye biliyordum 😆 kız çıktı iade içinde uğraşmadım öyle takıntılarım yok diye 😆
Smy17 kubranurleo ben nevresim seti almıştım bebek yastığı da aldım onu ilk doğduğu zaman yan yatırınca falan kullandık arkadan destek bi de emzirirken emzirme yastığı yerine kullandım ben bebek yastığını işime yaradı. Bebeği hiç yatırmadım ama yastıkla
Rabiul Bildiğim kadarıyla baby co e bebeğin alt markası , cassila home diye beş marka geliyor bime oda english home nin alt markası
Mucizeayla kubranurleo hiç bişey almamıştım inan ki kızımda yatağın içine büyük boy mislin ortulerden ortuyordum iki günde bir degistiriyordum hem terletmiyo ben hemen yıkanıp kuruyor 😂