Dün şeker testi verdim . Sonuç 143 mg çıktı. Şimdi diyete girdim. E bnm şeker düştü mü normale mi girdi nasıl bilcen. Şeker testi için alet mi alayım?
Bu sonuç bebeğe zarar verir mi? Doktor a bebeğime bakalım dedim ses dalgası bebeğe zarar verir dedi bakmadı.
Şeker belirtileriniz neler? Mesela benm etrafım aydınlanır gibi oluyor. Yorgunluk çöküyor.
Şekeri çıkan tecrübeliler lütfen yaşadıklarınızı paylaşır mısınız
Annişler
- Düzenlendi
niyetimkalpkirmamak şeker tabiki yap dedilerse cihaz alman lazım şeker ölçme aleti yani
Firdevsk66 şeker takibi yap diyen olmadı. Kendim yapmak istiyorum. Ona göre tedbir almak için. Özel hastane olmayınca, devlet hastanesi doktoru ilgilenmiyor.
En azından benimle ilgilenen çıkmadı. O yüzden çok geriliyorum. Ne yapıcam ne edicem hiç bir şey bildiğim yok
Bazen diyorum özel hastaneye mi gitseydim ki diye
niyetimkalpkirmamak bnm de şeker çıktı canım diyetteyim gebelik şekeri çıkınca doktor dahiliyeye gönderdi ölçüm cihazı yazdı raporla ordanda diyetisyene yönlendirdi birlikte liste hazırladık bu şekilde takip ediyorum devlette yapıldı bunlar
Ayse_nur08 teşekkür ederim. Beni bir yere yönlendirmemişti. Dahiliyeye bi gideyim. 😊
Ayse_nur08 sonucunuz kaç cıktı
niyetimkalpkirmamak 152 filandı canım
niyetimkalpkirmamak kadın doğumun yönlendirmesi gerek ama tekrar bir sor istersen hem dahiliyedende sıra al orayla da görüş
Dahiliyeye kesin git oda endokrine yönlendiriyor takibini yaptırır diyetle düzene girerse çok iyi olur beni direk doktor insüline başlatmıştı 🤦🏻
niyetimkalpkirmamak bende çıktı bende diyete geridim kan şekeri ölçüm cihazı almanız lazım sabah aç öğle akşama da yemekten 1 saat SONRA ölçüm yapıyorum kağıt verdi doktor 10 gün böyle devam edeceksin dedi lazım olursa insülin vercek düşük dozda açlık yüksek çıkıyor
niyetimkalpkirmamak benim de çıktı çarşamba iki gündür hem evde cihazla şeker takibi yapıyorum hem diyet de uyguluyorum haftaya çarşamba hem endokrin hem diyetisyen kontrolüm var diyetisyenim dedi ki liste dışına çıkma eğer düzelirse diyetle devam edeceğiz ama düzelmezse endokrin insülin iğnesi yazar o yüzden liste dışına çıkmamak önemliymiş bir hafta
Benim gebeligim basindan beri hep sınırlardaydı direkt insüline basladık günde 3 kez. Öncrden insülin direncim vardi zaten ailemde de var diye yatkınlık var
Bettdemm kaç çıktı sizin
Babyy_1 kaç çıktı ki
cLearQueen sınır kaç çikti
Ayse_nur08 143 cıktı bnm.