Gizem1504 mesai saatleri içerisindeyse kendi doktorunuz giriyor ama değilse nöbetçi doktor giriyor

Gizem1504 hangi doktor girdiyse o dokturun doğum ücretini ödüyorsunuz

Meltem3421 siz ne zaman fiyat almıştınız belki zam gelmiştir çünkü birçok hastaneye zam gelmiş haziran ve temmuz gibi tekrar gelecekmiş

Edsn daha önce duymuştum sanki buda beni cezbetmiyor nedense hamile değilim düşük yaptım ama olursa eğer bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum

• Edsn bunu yanıtladı.

Gizem1504 birçok hastane bu şekilde maalesef düşünürseniz ben Esenler medipolde doğum yaptım memnun kaldım 2.ye hamileyim yine oraya gidiyorum

Nurci 3 hafta önce sordum 14 bin dedi mayıs sonu haziran ortası zam gellecek dedi

Edsn ilk doğum yaptığım hastane öyle değildi ücretini verip mesai dışıda olsa geliyordu o hastanede burcu hnmı duydum ama oda gitmiş sanırım

• Edsn bunu yanıtladı.

Edsn nasip olurda hamile kalırsam gitmek istiyorum bakalım teşekkürler cevabınız için🩷

Gizem1504 benim iki dogumumu da mesai saati dışında kendi doktoruma denk getirdim😅 haftasi uygun az da bi acilma dendigi gibi veridiriyorum suni sanciyi

Esenler medipolde hangi doktordan memnunsunuz ben de oraya gitmeyi düşünüyorum

Meltem3421 sorup ayrıntıları öğrenince yazabilirmisiniz buraya merak ediyorum bende

Fatma1606 ben farklı doktor sormuştum belki ondan 16 bin denildi peki zam ne zaman olacakmış ve tahmini bir fiyat verdiler mi zam sonrası için