MasalAlparslanMom teşekkür ederim sonunda cevap yazan oldu 🤭 sizde orada mı doğum yapacaksını
Esenler medipol doktor ve doğum ücreti
Nurci bende esenler medipole gidiyorum sezeryan 14 bin dediler bana size neden 16 dediler acaba ayrıca haziranda zam gelicekmiş bu fiyatlar değişecek dedi
MasalAlparslanMom merhaba peki doğuma takipli olduğunuz doktormu giriyor
Meltem3421 siz ne zaman fiyat almıştınız belki zam gelmiştir çünkü birçok hastaneye zam gelmiş haziran ve temmuz gibi tekrar gelecekmiş
Edsn daha önce duymuştum sanki buda beni cezbetmiyor nedense hamile değilim düşük yaptım ama olursa eğer bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum
Nurci 3 hafta önce sordum 14 bin dedi mayıs sonu haziran ortası zam gellecek dedi
Edsn ilk doğum yaptığım hastane öyle değildi ücretini verip mesai dışıda olsa geliyordu o hastanede burcu hnmı duydum ama oda gitmiş sanırım
Edsn nasip olurda hamile kalırsam gitmek istiyorum bakalım teşekkürler cevabınız için🩷
Meltem3421 normal doğum fiyatı olabilir mi benimki zorunlu sezeryan
Gizem1504 benim iki dogumumu da mesai saati dışında kendi doktoruma denk getirdim😅 haftasi uygun az da bi acilma dendigi gibi veridiriyorum suni sanciyi
Nurci uzman doktor, docent yardimcisi ve docent olarak 3 farkli fiyat var
MasalAlparslanMom süper valla :) nasip olurda hamile kalırsam bakalım
Esenler medipolde hangi doktordan memnunsunuz ben de oraya gitmeyi düşünüyorum
Nurci bnmde 2.zorunlu sezeryan çarşambs günü kontrolüm var gidince tekrar soracağım
Meltem3421 sorup ayrıntıları öğrenince yazabilirmisiniz buraya merak ediyorum bende
Nurci ben esenler medipolde sümeyye betül güle gidiyorum 3-4 hafta önce bebek dönmediğinden dolayı sormuştuk zorunlu sezaryen fiyatı 14 bin dediler