Nurci Günaydın arkadaşlar esenler medipolden fiyat aldım 16 bin demişti sanırım ama sormayı unuttum bu fiyat içerisinde ilk tahliller bebek kontrolü herşey dahil mi diye tecrübeli ve bilgisi olan yazabilir mi
MasalAlparslanMom Nurci hersey dahil😊 dogum sonrası ilk hafta kontrolleri de anneye ve bebege ucretsiz
Meltem3421 Nurci bende esenler medipole gidiyorum sezeryan 14 bin dediler bana size neden 16 dediler acaba ayrıca haziranda zam gelicekmiş bu fiyatlar değişecek dedi
Nurci Meltem3421 siz ne zaman fiyat almıştınız belki zam gelmiştir çünkü birçok hastaneye zam gelmiş haziran ve temmuz gibi tekrar gelecekmiş
Edsn Gizemrcp mesai saatleri içerisindeyse kendi doktorunuz giriyor ama değilse nöbetçi doktor giriyor
MasalAlparslanMom Gizemrcp benim iki dogumumu da mesai saati dışında kendi doktoruma denk getirdim😅 haftasi uygun az da bi acilma dendigi gibi veridiriyorum suni sanciyi
Gizemrcp Edsn daha önce duymuştum sanki buda beni cezbetmiyor nedense hamile değilim düşük yaptım ama olursa eğer bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum
Edsn Gizemrcp birçok hastane bu şekilde maalesef düşünürseniz ben Esenler medipolde doğum yaptım memnun kaldım 2.ye hamileyim yine oraya gidiyorum
Gizemrcp Edsn ilk doğum yaptığım hastane öyle değildi ücretini verip mesai dışıda olsa geliyordu o hastanede burcu hnmı duydum ama oda gitmiş sanırım