Letubra Bbk88 akintim cok fazla olmuyor. Hamilelikten oncede bu kadardi zaten. Şeffaf beyazimsi oluyor
birkimseee Kbr-ozcn normal doğumda bebeğe zararı plur mu peki enfeksiyonun bende de var bi doktora gittim hamilelikte en fazla bu kadar yapabilirize getirdi dün başka doktora gittim o da farklı bi fitil verdi kültür almadan
Kbr-ozcn birkimseee erken doğuma sebep oldugnu biliyorum sadece su an o durumdayim ama normal doğum nasil etkisi olur bilmiyorum ben en başından sezeryan istemistim 3 günlük fitil mi verdi o ise etkisi oluyor antibiyotik de etkili oluyor
birkimseee Kbr-ozcn NEO-PENOTRAN FORTE OVUL böyle bi ilaç dün yazdı ama henüz kullanmaya başlamadım almadığım için
Letubra Bbk88 idrar yolu enfeksiyonunda surekli ve kivamli akinti diye biliyorum yanlis bilgilendirmiyim. Vajinal enfeksiyon yasadim mantar enfeksiyonu oda cok cok yogun pörtülü saridan yesile kacan renkteydi
Bbk88 Letubra peki canim Wajinal enfeksiyon varsa ultrasonda ya da smear testinde çıkıyor dimi canım .idrar enfeksiyon için zaten idrar alınması lazım
kardelen54 Bende de 7.haftada çıktı doktorum monurol diye bi ilac verdi kullandim bolda su içiyorum en sonki testte azalmisti