ilknur-1 Nurbozdag08 Bende de hamileliğimin başından beri var, dün doktor yatış verdi benim gibi olan var mı idrarda enfeksiyon çıkıp hastaneye yatıp tedavi gören
myangelson ilknur-1 damardan tedavi uygulayacaklardir. Çok iyi geliyor hemencecik toparlar çıkarsınız inşallah 😊
06Canan Nurbozdag08 benimde baştan beri var ve yüksek çıkıyor hala ilaç vermedi doktorum tekrar verdim idrar bakalm bu sefer vercek ilaç yüksek olduğu için kasıkta ağrıda yapmaya başladı
Rabis_hh Nurbozdag08 enfeksiyon tedvai edilmesi lazim. Antibiyotik ten cok zarari var bebege düşüğe bile sebep oluyor. Ki siz yesil akıntıdan yani en üst seviyeden bahsediyorsunuz. İlac fitil vs. Kullanmaniz lazim beklemeden baska bir doktora gidin
myangelson Nurbozdag08 bol su içmeyi ihmal etmeyin çok önemli gerçekten. 3 litre mi iciyordunuz 5 e çıkartin. İdrara çıktıkça enfeksiyonu da atıyorsun vücuttan. Umarım geçmiştir enfeksiyon, geçmiş olsun 🦋
Letubra Bbk88 akintim cok fazla olmuyor. Hamilelikten oncede bu kadardi zaten. Şeffaf beyazimsi oluyor
birkimseee Kbr-ozcn normal doğumda bebeğe zararı plur mu peki enfeksiyonun bende de var bi doktora gittim hamilelikte en fazla bu kadar yapabilirize getirdi dün başka doktora gittim o da farklı bi fitil verdi kültür almadan
Kbr-ozcn birkimseee erken doğuma sebep oldugnu biliyorum sadece su an o durumdayim ama normal doğum nasil etkisi olur bilmiyorum ben en başından sezeryan istemistim 3 günlük fitil mi verdi o ise etkisi oluyor antibiyotik de etkili oluyor
birkimseee Kbr-ozcn NEO-PENOTRAN FORTE OVUL böyle bi ilaç dün yazdı ama henüz kullanmaya başlamadım almadığım için
Letubra Bbk88 idrar yolu enfeksiyonunda surekli ve kivamli akinti diye biliyorum yanlis bilgilendirmiyim. Vajinal enfeksiyon yasadim mantar enfeksiyonu oda cok cok yogun pörtülü saridan yesile kacan renkteydi
Bbk88 Letubra peki canim Wajinal enfeksiyon varsa ultrasonda ya da smear testinde çıkıyor dimi canım .idrar enfeksiyon için zaten idrar alınması lazım