Pamuk Çok geçmiş olsun Rabbim cennete şefaatçi eylesin inşallah benim sizin kadar erken kaybım olmadı çok şükür ilk Gebelmde ve 33 haftanın sonunda sonlandı ve hep rahim ağzım 26 milim üzerindeydi hiç aşağısına inmedi doktorun söylemesine göre eğer enfeksiyon olmasaydı bebek 36’yı çok rahat görürdü oldu ama enfeksiyon çok yoğun olduğu için keseyi delmıs muhtemelen. İlk gebelıgımde üstelik serklaj yoktu bende 33 sonuna ılerledım Ve 12. haftadan 22. haftaya kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim şehir dışlarına falan da gittim ona rağmen bir problem olmadı bir gece aniden erken doğum yaptım sadece aklımdakı tek soru rahım agzı yetmezlıgım var mı yokmu oluyor Şu anki doktorumun söylemesine göre rahim ağzı yetmezliğim olsaydı ya geç düşük ya da ileri prematüre olurdu bebeğim bu durum olmadığı için şu anki gebeliğin de serklaj pek göz önünde bulunmuyor Size sormak isterim ilgili olduğunuz için ben de sizce rahim agzınyetmezliği var mıdır 16 haftada suyundan dolayı oğlumun perınotolojıye gıttım rahım ağzım kapalıydı sorun gorulmedı doğum haftam çok erkende degıldı 3 hafta daha dursaydı oldum normal bebekti prematüre degıl oğlum geç dollenme olmasaydı dogudgu dönem 35 haftalık olacaktı aklımda soru işareti var rahım agzı yetmezlıgım var dıyemıyor doktorlar 20 lı haftalarda kaybım ve düşüğüm olmadığı ıcın