Kbra-pyrz Mervem23 yok cnm belli değil daha 11 haftalık burda ama ayaklarının altında çıkıntı var gördüysen o çıkıntı düz olursa kız yukarı doğru kalkık olursa erkek diyorlar onun için sordum ama sayfada hem erkek hem kız diyen çok var eşit gibi bişey 😂
Kbra-pyrz Mervem23 seninde var çıkıntı ama resmi anlayamadım yüz üstü duruyor galiba dimi sırt üstü yatmıyor o resimde
06Canan Mervem23 tuttuğu oldu canım bir kızım var oğluşumada hamileyim onlarn ultrasona göre tahmin ediyorum tabiki yanılabilirim
Mervem23 06Canan yaa öyle mi önce sağlıklı olsunlar ama gönül kızdan yana insan her meyveden tatmak istiyor🥰
06Canan Mervem23 ya bende öyleydim 4 yaşında dünya tatlısı kızım var hayırlı olsun erkek evladm olsun istemiştim rabbim gönlüme göre verdi yarın 25.haftamıza gircz oğluşumla Allah herkesn gönlüne göre versin
Mervem23 06Canan benimde 3 buçuk yaşında oğlum ama çevre herkes oğlun olacak diyor bi nevi kabullendim gibi🤣🤣
06Canan Mervem23 banada herkes kızın olcak demişti ultrason fotoğrafınada burdaki yorumcular kız demişti ben erkek demiştim 😂