Mervem23 06Canan daha önce tuttuğu oldu mu acaba çok merak ettim canım 😊😊doktor cinsiyetine tahminde bulundu ama ben bi dahaki kontrole kadar daha da netleşir mantigindayim birde sizlerden tahmin almak istiyorum 😊😊😇😇
06Canan Mervem23 tuttuğu oldu canım bir kızım var oğluşumada hamileyim onlarn ultrasona göre tahmin ediyorum tabiki yanılabilirim
Kbra-pyrz Mervem23 yok cnm belli değil daha 11 haftalık burda ama ayaklarının altında çıkıntı var gördüysen o çıkıntı düz olursa kız yukarı doğru kalkık olursa erkek diyorlar onun için sordum ama sayfada hem erkek hem kız diyen çok var eşit gibi bişey 😂
Kbra-pyrz Mervem23 seninde var çıkıntı ama resmi anlayamadım yüz üstü duruyor galiba dimi sırt üstü yatmıyor o resimde
Mervem23 06Canan yaa öyle mi önce sağlıklı olsunlar ama gönül kızdan yana insan her meyveden tatmak istiyor🥰
06Canan Mervem23 ya bende öyleydim 4 yaşında dünya tatlısı kızım var hayırlı olsun erkek evladm olsun istemiştim rabbim gönlüme göre verdi yarın 25.haftamıza gircz oğluşumla Allah herkesn gönlüne göre versin
Mervem23 06Canan benimde 3 buçuk yaşında oğlum ama çevre herkes oğlun olacak diyor bi nevi kabullendim gibi🤣🤣