gizemmm Ruzgargulu normal düşünüyorum ben. Epidural düşünmüyorum ondan korkuyorum çünkü 🙂 belden bi iğne vursunlar istemem açıkçası bilmiyorum bende epiduralden korkuyorum. Genel bile daha mantıklı geliyor eğer sezeryan olacaksa 🙂 Benim 32. Haftadan 36. Haftaya kadar çok uykusuz geçti sürekli sağa sola dönüyordum bir de en çok uykusuzluk gece sürekli idrara sıkışma oluyor bebek büyüdükçe o yüzden hep uykusuz geçiyor. Ama genel itibariyle çok zor değil. Allah yardım ediyor bir şekildez benimde ilk gebeliğim korkmayın bence 🙂 siz ne kadar rahat olursanız o kadar rahat geçer hamilelik 🙂 bazen çok şiddetli sancılar oluyor ama olacak tabi. Anne olmak büyük nimet sabretmek zorundayız 🙂
Ruzgargulu gizemmm haklısınız,çok teşekkür ederim,Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin,sizin az vaktiniz kalmış,Allah bir çırpıda kurtarsın sağlıkla inşallah😊
gizemmm Ruzgargulu amin. Amin inşallah bi an önce doğsun istiyorum artık beklemek çok yoruyor insanı 😊
ZuhalDurmus Hnf canım 2012 yılında acıbadem maslakta doğum yaptım oldukça memnun kaldım, sadece gaz sancısı konusunda çok sıkıntım oldu ama o benim suçum doğumdan önce kebapçıya gitmemek lazım 🙂 o dönem suit odada 15000 e maloldu bana ve sigortam vardı. şimdi acıbadem atakentte ve maslaktada doktorum var doğum için birine karar vericem artık ama büyük ihtimalle atakent olur diye düşünüyorum evime daha yakın ben bahçeşehirde oturuyorum. Maslakta prof doğum ücreti 15000 yine atakent bir tık daha uygundur sanırım. Poliçem yüzde yüz karşılıyor ama bu zaman kadar 15000 poliçeye ödedim zaten 🙂
aysenurse ZuhalDurmus poliçe ile fazla değil mi fiyat ya bende bursa acıbademe gidiyorum 8 şubatta sezaryen olacağım 7300 +1100 bebeğin tahlilleri denildi yatarak tedavi teminatım olduğu için doğum poliçem olsaydı daha da az olacaktı. Gözüm korktu açıkcası ekstra bişey çıkar mı ki 🙄
Aselimm ZuhalDurmus merhaba atakentte doktorunuz kim ? Bide maslakta sigorta anlasmasi varmi ? Sadece atakentte var diye biliyorum ama bende atakentte umut dilek hocaya randevu aldim ama henuz gunu gelmedi o yuzden cok heycanli ve merakliyim. Plesanta previa durumum var cunku.
ZuhalDurmus aysenurse yok çıkmaz paket fiyat bunlar.prof neredeyse 5000 fark alıyo ondan bu kadar fiyat bide perinotolog olursa fiyat tavan yapıyo canım ondandır. Acıbademin en pahalı hastanesi de maslak zaten bildiğim.
zlemAtAcar Bende Bursa acıbademe gidiyorum. Doktorum mümin Karahasan 🤗 Bu gebeliğimden önce bir bebeğimi düşük nedeniyle kaybetmiştim. Acıbademde kürtajım gerçekleşti. Gerçekten çok ilgililer ve çok iyiler. Doğumumda aynı hastahanede olacak. Başak'a bir yere ve doktora güvenemem. İyiki tercihiniz burası olmuş 💕
aysenurse zlemAtAcar bende çok memnunum aylin hanım benimde doktorum. Ama sürekli ekstralar çıkarıyorlar ondan ötürü tereddütte kalıyorum
aysenurse zlemAtAcar mesela ilk konuştum 7300 den başka bi ödeme olmayacak dediler sonra sigortacım dedi ki bebekten tahlil parası alıyorlar gittim sordum 1100 de ona ödeyeceksiniz dediler bu gibi şeyler hani daha nelerle karşılaşırız bilmiyorum yakın zamanda doğum yapan tanıdıkta yok orada merak ediyorum açıkcası
zlemAtAcar aysenurse bizim sigortacımız Nurhan hanımdı. Bebek için alınan ücreti en başında bize söylemişti. Bu sadece doğumu kapsadığı için Alınıyor. başka bir ücret çıkacağını sanmıyorum.
Hnf aysenurse bebeğe özel sağlık yaptırırsan geri alabiliyorsun onu. Birde hediye Bebek çantası veriliyormuş. İçinde neler oluyor
aysenurse zlemAtAcar sormadım ama birlikte girdiklerini duydum bende 8 şubatta nasipse herşeyi yaşayıp göreceğim yazarım buradan 🙈 dua edin sorunsuz sıkıntısız geçsin 🙏🏻
SelinKutluErdoan Acabadem sigorta yaptırırsanız normal yatarak poliçe (900tl gibi birşey) Acıbadem Hast de alacağınız tüm hizmetler %50 %60 indirimli kızlar. Ben Acıbadem Altunizade de doğum yapacağım. Normalde 12.000 TL falan bana 5.800 TL gibi bir rakama geliyor herşey dahil. Doktorum dışardan gelecek. Normalde 20 yıldır Allianz full sigortalıyım ama gebelik teminatı olmadığı için yararlanamadım. Hamileykende Acıbadem Sigorta Limitsiz Yatarak Poliçesi yaptırabiliyorsunuz. Eğer Acıbadem de hizmet almak istiyorsanız ve özel sağlık sigortanız yoksa bir bilgi alın derim.
ZuhalDurmus SelinKutluErdoan iyi rakam bermişler. Ataken acıbadem allianzla 17000, sgk 9500, acıbadem ind ile 11-12000 civarı.
ZuhalDurmus SelinKutluErdoan acıbademde öyle bir poliçe yok vallahi min 5 ay bekleyeceksin ki doğum teminatı ikinci yıl yenilemede poliçeye dahil edliyor
cansu_ SelinKutluErdoan merhaba, acıbadem hastanesinden mi bilgi almamız gerekiyor yoksa acıbadem sigortadan mı? Kaç aylık hamile olduğumuz önemli mi?
zlemAtAcar aysenurse inşallah Can'ım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına a 🙏🏻🤗😇💖 yazmayı unutma merak ediyorum. Bizim doğuma dAha var.
Topikannesi ZuhalDurmus ben Maslak Acıbadem perinatolağa gidiyorum . Özel sağlık sigortası şart yoksa dediğiniz gibi Maslak Acıbadem sanırım en pahalısı
ZuhalDurmus Hnf valla yıllar önce verdiler ama hatırladığım kadarıyla, battaniye, tulum , yastık birkaç Krem falan vardı içinde ama bu 6 yıl evvel 🙂