ZuhalDurmus Aselimm Aysgeulburakk o ne fiyat yahu maslak nile 15 bin fiyat verdi, arakent gereksi fazla geldi bana.
NazliMiran Aysgeulburakk ben suan mesut hocaya gidiyorum uzman hekim 11.835 normal dogum istiyorlar. Sezaryan 15.480tl allianz policemle anlasmalı indirimli hali.
ZuhalDurmus Aselimm ben çok sevdim çok ilgili ve detaylı açıklama yapıyor. Normal bir muayeneydi ve yarım saat sürdü.
ZuhalDurmus Hnf valla yıllar önce verdiler ama hatırladığım kadarıyla, battaniye, tulum , yastık birkaç Krem falan vardı içinde ama bu 6 yıl evvel 🙂
Topikannesi ZuhalDurmus ben Maslak Acıbadem perinatolağa gidiyorum . Özel sağlık sigortası şart yoksa dediğiniz gibi Maslak Acıbadem sanırım en pahalısı
NazlOnartYing Maslak Acıbadem'e gidiyorum çok memnunum açıkcası hem doktorum hem de perinatoloğum orada doğumu da orada yapacağım. Özel sağlık sigortam var yoksa tahlilleri çok pahalı Doğumun da ne kadar olduğunu bilmiyorum ✌
NazlOnartYing ZuhalDurmus doktorum Prof. Dr. Mehmet Cihat Ünlü perinatoloğum da Prof.Dr. İbrahim Bildirici
ZuhalDurmus NazlOnartYing ibrahim hocaya 15 şubat için randevu aldım o zamana kadar bir aksilik olmazsa çünkü sürekli kanamam oluyor🙁 az evvel yine başladı. Neden sende iki dpktor var? İbrahim beyle devam edemiyomusun sadece?
NazlOnartYing Aürek ZuhalDurmus sürekli kanaman varsa öncesinde mutlaka git 15 şubatı hiç bekleme derim en azından kontrol etmiş olurlar senin de için rahatlar Cihat hoca benim çok uzun zamandır doktorum hamilelik sürecim de onunla başladı o yüzden asıl doktorum kendisi ama İbrahim Bey de tahlil ve tetkiklerde destek veriyor.
ZuhalDurmus NazlOnartYing bu arada atakentte bir Perinotoloğa gidiyorum Zaten ama ibrahim beye ne kadar uğraşsamda randevu alamadım🙁 15 i aldığım tarih ama artık gerek kalmadı çünkü dün bebeğimi kaybettim😩