Sudeakay Asilmom50 32+3 olduk oğlum olacak inşallah bayramdan sonra muayeneye gideceğim nstler felan başlıyor artık doğumu normal mi düşünüyorsun sezeryan miii
Sudeakay Selothatun oh maşallah sağlıkla gelsin prenses🥰 evet az kaldı sabırsızlanıyorum heyecan değilde korku var biraz başıma ne gelecek ne olacak bilmiyorum vakit geçmiyor 🥴
Sudeakay Asilmom50 spinal mi oldunuz genel mi ben genel anestezi düşünüyorum önerilerin var mı hastane çantama ne koyayım mesela
Asilmom50 Sudeakay ilkinde spinal oldum ama tam uyuşmadım hissettim herşeyi canım çok yandı şimdi de eda hocayla konuştum genel yapacak. Hastane cantana depend koymayı unutma en önemlisi o bence 😃
Sudeakay nuurrceren yarın doğum yapalı 1 hafta olucak eda hocamın süreci ile ilgilenişi kat hemşireleri ameliyathane ekibi hepsi çok cana yakındı ben çok memnun kaldım
nuurrceren Sudeakay ya öyle mi 😍 bunu duyduğuma çok sevindim. system hastanesi çaprazımızda kalıyor, eve yakın bir hastane arıyordum. şuanlık hep şehir hastanesine gittim, bide eda doktordan randevu alıp gitmek istiyordum 🥹 siz sezeryan mı oldunuz
Sudeakay nuurrceren evet zorunlu sezeryan oldum nstde sancım çıkınc bebeğin kalp atışı yavaşlıyordu valla açıkçası ben çok memnun kaldım mesela bebeğim şu an küvözde kalıyor oranın ekibi doktoru bile o kadar iyi ki çok güzel ilgileniyorlar hem benle hem bebekle
Kubra0802 Asilmom50 teşekkür ederim cevaplarin icin ayni durumda oldugum icin endişeliyim benim ilk gebeligim
Asilmom50 Kubra0802 hiç strese girme herşey olacağına varır stres herşeyi tetikliyor ben bu süreçte yedim içtim yattım moralimi hep yüksek tuttum