Sudeakay Ayy bende eda hocama gidiyorum tabiki systemmmdee ne kadar çok giden varmış tanışalım bariii kaç haftalıksınızzzz 💗💗💗 Asilmom50 Selothatun YgmrKck
Bebekk38 Dünyam hastanesi İbrahim Demir… Muhteşem bı doktor ve aşırı bilgili bı doktor tavsiye ederim
Minikprensinannesiiiii YgmrKck fakülte de fatma özdemir diye hoca var ücretli ona gidiyorum çok memnunum
pessoaa Minikprensinannesiiiii devlet hastanesi değil mi nasıl ücretli oluyor ? Randevuyu nasıl alıyoruz
Minikprensinannesiiiii pessoaa erciyes üniversitesi araştırma hastanesi olduğu için orda ücret veriyorum canım randevuyu kendisi veriyor
Asilmom50 Sudeakay 33 haftalık olduk biraz erken gelmek istiyor ama sağolsun Eda hoca içerde tutabilmek için her şeyi yapıyor 😃 sen kaç haftalıksın canım
Sudeakay Asilmom50 32+3 olduk oğlum olacak inşallah bayramdan sonra muayeneye gideceğim nstler felan başlıyor artık doğumu normal mi düşünüyorsun sezeryan miii
Sudeakay Selothatun oh maşallah sağlıkla gelsin prenses🥰 evet az kaldı sabırsızlanıyorum heyecan değilde korku var biraz başıma ne gelecek ne olacak bilmiyorum vakit geçmiyor 🥴
Sudeakay Asilmom50 spinal mi oldunuz genel mi ben genel anestezi düşünüyorum önerilerin var mı hastane çantama ne koyayım mesela
Asilmom50 Sudeakay ilkinde spinal oldum ama tam uyuşmadım hissettim herşeyi canım çok yandı şimdi de eda hocayla konuştum genel yapacak. Hastane cantana depend koymayı unutma en önemlisi o bence 😃