yasemincicekkk bana bugün direk hastanede oluyosun çıkıyosun dediler alıcaksın gibi bişey söylemedi hemşire

nur53___ benim bildiğim anne negatif olursa oluyor ama doktorunuza bir sorun

Semanurry Dün yaptırdım canım özellerde çok pahalı o yüzden şehir hastanesi kadın doğum bölümüne randevu aldım eşimin kan grubu kartının fotokopisini istediler verdik bendende kan aldılar sonuçlar çıkınca onlar beni kadın doğum acile sevk etti orada iğneyi yapıyorlar çok basit ve kısa bir işlem

Damlaozzz canım mesela özellerde ne kadar bir ücreti var tahmini? Benim de 2 haftam var kararsızım acaba devlette mi vurulsam diye özel takipliyim ama öyle aman aman bir pahalılığı yoksa özelde vurulayım diyorum

Alyadefne kuzum benim takibim özelde doktorum bizim hastanede 5500 dedi kardeşim başka bir özelde onlar 5000 dedi bende birçok kişiden devlette yapıldığını duyunca o parayı vermek istemedim çok şükür sorunsuz bir şekilde 1 günde halloldu

Damlaozzz ciddi misiniz? şaka gibi paralar. ay çok şaşırdım şu anda. yani o kadar parayı vermesin hiçbir anne derim. 10 dk lık işlem. ben manisa şehir hastanesinde oldum bebek gibi de ilgilendiler benimle. o parayla bebeğinizin bir eksiğini tamamlayın bence.

Adilee Kesinlikle fırsatçılık devletin böyle bir imkanı varken özele yaptırmak boşa para yani bende izmir şehir hastanesinde yaptırdım kendi özel doktorum bile bizde bu parayı verme dedi yani düşünün

Damlaozzz ayyy o kadar mı yaaa çok sağol canım Allah razı olsun o zaman bende o parayı boşu boşuna vermeyim devlete hemen randevu alayım kadın doğuma randevu alıp mı gitmem lazım nasıl yapıcam acilden giriş yaparsam peki doktor iğneyi nasıl yazacak?

Alyadefne canım direk kadın doğuma randevu al uyuşmazlık iğnesi için geldiğini söyle onlar seni acile yönlendircek eşinin kan grubunun yazılı olduğu bi kart yada ehliyet istiyolar onun fotokopisini çektir onuda istiyorlar direk acile git ver iğneyi yapıyorlar hemen aynı gün içinde yazma falan yapmıyorlar direk onlarda oluyor vuruyolar iğneyi

Damlaozzz Allah razı olsun canım inan senin sayende öğrendim hemen randevu aldım şansıma tam o haftaya denk geliyor kadın doğuma gözüküp dediğin gibi yapıcam sonuçta bir iğne yaa yazık günah o parayı vermeye insan bir eksiğini alır yaksa da aynı iğne zaten ikisi de yakar