Semanurry özel hastane takipliyim ama doktorum devlet hastanesinde ücretsiz vurulabileceğini söyledi zaten daha önce kürtaj olacakken de vurulmuştu devlet hastanesinde 30. Haftada devlet hastanesine randevu alıp gittim beni kadın doğum acile yönlendirdiler iğneyi oldum doktor randevuya gerek yoktu acilden de giriş yaptırsan ilgilenirlerdi demişti
Kan Uyuşmazlığı İğnesi
Sumeyyeky benim doktorum iğneyi reçete etti , iğneyi alıp devlet acilinden ya da özel acilden giriş yaparak vurdurabilirsin dedi , sen iğneyi almadan mı acile giriş yaptın canım kafam karıştı
Özelde takipliyim doktorum rapor cıkarıp hemen vurduruyor hiç ücret de demedım bunun için
Semanurry ilk gebeliğimde 29.haftamda yapıldı bir tık yaktı on onbeş dakika falan yatırdılar sonra bıraktılar sonrasında doğumdan sonra hemen tekrar iğne oldum ama Bi ücret vermedim devlet hastanesinde yaptırmıştım
yasemincicekkk yok canım ben iğneyi almadım devlet hastanesinde ki doktor direkt reçete etti ilacı almadan acile gittim ordaki reçete ve eşimin kan grubu belgesiyle birlikte dosya yapıp iğneyi vurdular
yasemincicekkk bana bugün direk hastanede oluyosun çıkıyosun dediler alıcaksın gibi bişey söylemedi hemşire
Semanurry Dün yaptırdım canım özellerde çok pahalı o yüzden şehir hastanesi kadın doğum bölümüne randevu aldım eşimin kan grubu kartının fotokopisini istediler verdik bendende kan aldılar sonuçlar çıkınca onlar beni kadın doğum acile sevk etti orada iğneyi yapıyorlar çok basit ve kısa bir işlem