Semanurry özel hastane takipliyim ama doktorum devlet hastanesinde ücretsiz vurulabileceğini söyledi zaten daha önce kürtaj olacakken de vurulmuştu devlet hastanesinde 30. Haftada devlet hastanesine randevu alıp gittim beni kadın doğum acile yönlendirdiler iğneyi oldum doktor randevuya gerek yoktu acilden de giriş yaptırsan ilgilenirlerdi demişti

Sumeyyeky benim doktorum iğneyi reçete etti , iğneyi alıp devlet acilinden ya da özel acilden giriş yaparak vurdurabilirsin dedi , sen iğneyi almadan mı acile giriş yaptın canım kafam karıştı

Semanurry bende yaptırmıştım doktor reçete yazdı eczaneden al acilde yada yaparlarsa sağlık ocağında da yaptırabilirsin demişti

Özelde takipliyim doktorum rapor cıkarıp hemen vurduruyor hiç ücret de demedım bunun için

Semanurry ilk gebeliğimde 29.haftamda yapıldı bir tık yaktı on onbeş dakika falan yatırdılar sonra bıraktılar sonrasında doğumdan sonra hemen tekrar iğne oldum ama Bi ücret vermedim devlet hastanesinde yaptırmıştım

nur53___ valla bilmiyorum. benim bildiğim Rh durumuna bağlı olarak kan uyuşmazlığı. Sen yine de bir doktoruna danıış istersen. Benim özeldeki doktorum da ilk muayene olmaya gittğimizde kan gruplarımızı sordu. o zamandan sonra yakın takibe almıştı.

Semanurry Ben yakın zamanda yaptırdım hamilelikte sen alıyorsun canım ücretsiz zaten doğumdan sonrada eğer uyuşmazlık çıkarsa devlette doğum yaparsan onlar doğumdan sonra bakıp aynı gün yapıyorlar canım

yasemincicekkk yok canım ben iğneyi almadım devlet hastanesinde ki doktor direkt reçete etti ilacı almadan acile gittim ordaki reçete ve eşimin kan grubu belgesiyle birlikte dosya yapıp iğneyi vurdular

Sumeyyeky sağol cnm benden de bugün tahlil istediler verdim haftaya iğne için gideceğim devlete

yasemincicekkk bana bugün direk hastanede oluyosun çıkıyosun dediler alıcaksın gibi bişey söylemedi hemşire

nur53___ benim bildiğim anne negatif olursa oluyor ama doktorunuza bir sorun

Semanurry Dün yaptırdım canım özellerde çok pahalı o yüzden şehir hastanesi kadın doğum bölümüne randevu aldım eşimin kan grubu kartının fotokopisini istediler verdik bendende kan aldılar sonuçlar çıkınca onlar beni kadın doğum acile sevk etti orada iğneyi yapıyorlar çok basit ve kısa bir işlem

Damlaozzz canım mesela özellerde ne kadar bir ücreti var tahmini? Benim de 2 haftam var kararsızım acaba devlette mi vurulsam diye özel takipliyim ama öyle aman aman bir pahalılığı yoksa özelde vurulayım diyorum

Alyadefne kuzum benim takibim özelde doktorum bizim hastanede 5500 dedi kardeşim başka bir özelde onlar 5000 dedi bende birçok kişiden devlette yapıldığını duyunca o parayı vermek istemedim çok şükür sorunsuz bir şekilde 1 günde halloldu

Damlaozzz ciddi misiniz? şaka gibi paralar. ay çok şaşırdım şu anda. yani o kadar parayı vermesin hiçbir anne derim. 10 dk lık işlem. ben manisa şehir hastanesinde oldum bebek gibi de ilgilendiler benimle. o parayla bebeğinizin bir eksiğini tamamlayın bence.

Adilee Kesinlikle fırsatçılık devletin böyle bir imkanı varken özele yaptırmak boşa para yani bende izmir şehir hastanesinde yaptırdım kendi özel doktorum bile bizde bu parayı verme dedi yani düşünün