Kan Uyuşmazlığı İğnesi
Özelde takipliyim doktorum rapor cıkarıp hemen vurduruyor hiç ücret de demedım bunun için
Semanurry ilk gebeliğimde 29.haftamda yapıldı bir tık yaktı on onbeş dakika falan yatırdılar sonra bıraktılar sonrasında doğumdan sonra hemen tekrar iğne oldum ama Bi ücret vermedim devlet hastanesinde yaptırmıştım
yasemincicekkk yok canım ben iğneyi almadım devlet hastanesinde ki doktor direkt reçete etti ilacı almadan acile gittim ordaki reçete ve eşimin kan grubu belgesiyle birlikte dosya yapıp iğneyi vurdular
yasemincicekkk bana bugün direk hastanede oluyosun çıkıyosun dediler alıcaksın gibi bişey söylemedi hemşire
Semanurry Dün yaptırdım canım özellerde çok pahalı o yüzden şehir hastanesi kadın doğum bölümüne randevu aldım eşimin kan grubu kartının fotokopisini istediler verdik bendende kan aldılar sonuçlar çıkınca onlar beni kadın doğum acile sevk etti orada iğneyi yapıyorlar çok basit ve kısa bir işlem
- Düzenlendi
Alyadefne canım direk kadın doğuma randevu al uyuşmazlık iğnesi için geldiğini söyle onlar seni acile yönlendircek eşinin kan grubunun yazılı olduğu bi kart yada ehliyet istiyolar onun fotokopisini çektir onuda istiyorlar direk acile git ver iğneyi yapıyorlar hemen aynı gün içinde yazma falan yapmıyorlar direk onlarda oluyor vuruyolar iğneyi