Nurdoga emelldemir eğer bir sıkıntılı bir durum yoksa o tarihte gel demiştir büyük ihtimal ama tabiki uzun bir süre arkadaşım sizinle aynı sayılır 32de girdi ntsye haftada birgün gidiyr yani bence sizde öyle olması lazım da tabiki doktr ne dediği önemli
nilmom55 Nurdoga calisabilir raporu 32 de aliniyor dvet.37 ye kadar calisiyorsun. Diyelim ki 35 de xikmak istiyosun o zManda çıkabilirsin
Nurdoga emelldemir sağlıkla sen baktın herhangi ağrın yada sikaytlerin başladı git baksın birdaha illa okadar süreye gerek yok
Melisdila emelldemir bi sıkıntı olmadıkça normal dir bu süreçte demesi sezaryanda olsa normal dogum da ollsa zaten 36 dan evel olmayacak bi sıkıntı çıkmadıkça bebek hareketleri normal oldukça cnm
Mervenr00 emelldemir ben 33+4um doktorum 2 haftada bi kontrole çağırıyor nstye başlattı. 1 ay Bana da uzun bi süre gibi geldi. İlk gebeliğimden hatırlıyorum 35.haftadan sonra haftada bir kere daha sonra 3 günde bir gitmeye başlamıştım.
6hilal_akin1 emelldemir 32+2 yim yarın nst ye gireceğim 4 haftadan 2 haftaya düşürdü doktorum kontrol sürecini sizinki arayı cok uzun tutmuş
MLKYB emelldemir 32 den itibaren 2 haftada bir olması gerekiyor diye biliyorum. Ben 32. haftadayım 2 haftada bir muayene olmam gerektiğini söyledi doktorum
akduman09 emelldemir bende gebelik şekeri vardı enfeksiyon birde 29 da 32de girdim sancım çıkmadı sezeryan düşünüyorum nasip olursa bebeğimde zaten makat gelişli
Nurdoga nilmom55 32 de illaki almam lazım demi 20 sinde pazartesi gitcem 31 olucak snra haftaya da calisr raporu almayami gtmem gerekiyor yoksa doktrn dediği tarih gitsem ozamn raporu alsam sorn olurmu olmadı ben bı 170 arayaym
tgbmerve emelldemir 29. Haftayı doldurdum 3 hafta sonra gel dedi , 32+4 te gittim normalde 2 haftada bir cagiracaktim ama rahimn. uuznlugun iyi 3 hafta sonra gel dedi 36+0 a randevu aldık , Özel klinik , çatı muaynesi felan yapılmadı nst lafı geçmedi
Momofelisa emelldemir riskli bir gebeliğiniz yoksa her hafta yada iki haftada bir gitmek bana saçma geliyor açıkçası. Zaten bebek gelmeye karar verirse olağan dışında bir belirtiniz olur acile gidersiniz müdahale edilir. Onun haricinde süreç kendi halinde işliyor zaten kontrole gidilmesi sadece bebeğin kilosunu va öğrenmek yani merak gidermek için olabilir
Mer3459 emelldemir baya uzun bir zaman 34 den sonra iki haftada bir çağıracağım nstye de bağlanacaksın dedi benim doktorum aşırı uzun süre son haftalar çünkü
Dilektemel63 Endişe duyulacak bir durum görmediği için muhtemelen ama her an herşeyde değişebilir ki ben de İstanbul’a Çam Sakura hastanesine de takibe gidiyorum 33. Haftadayız artık 2 haftada bir görelim dediler tüp bebek annesiyim ve yüreğim ağzımdan gidip geliyorum herdefasında