Spgrr emelldemir ben simdiye kadar 8 ay boyunca en geç 3 haftada bir gittim bana aylık kontroller çok uzun geliyor 32 ye kadar 2 3 hafta aralıklarla bir özele bir devlete gidiyordum 32 den sonra şehir değiştirdim şimdi sadece özele gidiyorum oda 2 haftada bir çağırıyor zaten şu an 2 hafta bile uzun geliyor çünkü ağrılarım oluyor kasilmalarim oluyor acaba doğum mu diye korkuyorum kızım 35 te doğmuştu o doktorum her hafta çağırmıştı allahtan çağırmış çünkü ben sancı hissetmiyordum ama nst de sancim tavan çıkmıştı ve bebegin kalp atışlarında sıkıntı olmustu
Nergislyssa emelldemir her hangi bir sorun olmadığında 1 ay atıyorlar 38e kadar benimde öyleydi 38+5 oldum yeni 3 günde bire indi ne güzelki bi problem yok ki atıyorlar o kadar
esraelt Ben de fakülteye özel doktora gidiyorum 30 dan sonra iki haftaya bir geleceksin dedi. Normal doğum düşünüyorum ve herhangi bir sorun yok şükür
Fatoss-16 emelldemir bende özele gidiyorum ayda bir tabi 31 haftalık gebeyim bana ne zaman gittiysem su zaman sonra gel demeidi 30 lu haftalara girdiğim için ayda iki kez diye biliyorum benim de gerçi aklıma hiç gelmedi sormak ama tabi drun bilgilendirmesi sart
Nurdoga nilmom55 32 de illaki almam lazım demi 20 sinde pazartesi gitcem 31 olucak snra haftaya da calisr raporu almayami gtmem gerekiyor yoksa doktrn dediği tarih gitsem ozamn raporu alsam sorn olurmu olmadı ben bı 170 arayaym
Rgmss Nurdoga raporu tam 32 de almanız gerekıyor.Sonrasında ya da oncesınde almamalısınız.Zaten doktorunuz calısabılır dıye bır rapor onaylayıp verıyor, 10 dk lık bır ıslem.
nilmom55 Nurdoga ben 30.haftada gittim doktor iki hafta sonra gel calisabilir raporunu vericem dedim oncesinde verir mi bilemiyorum
Nurdoga Rgmss yok onu anladım canm yani yeni girdimya günlerimin 90 gün olması lazım benimde 34 fazlasıyla oluyor ondan dedim yani illaki 32 de çalışır dir die rapor almam lazım mı ondan yani
Nayas emelldemir bnde 31 inci haftada gittiğimde özel takipliyum hemde devlet . Nst çektirdi doktor sansi cikmadi herşey yolunda dedi .3 hafta ya sonra gel. Dogurman biraz zor olur beybi 3 hafta ileriymiş zaten. Sezeryan günü vercem dedi. 12 haziran gibi . Onun dışında acil bisi olursa kanaman suyun bekleme gel. Yani herşey yolundaki öyle gun verdi. Canim merak etme doktorun bildiği vardir tadini çıkarmaya devam
Emel_aslan06 emelldemir oha cok uzun 32den sonra en fazla 15 gunde bir gitmen lazim canim okadar bekleme sen bunun ntsi var cati muayenesi var bunlari atlama 🙏🏻🌼
eecrinpinarr emelldemir 35. Haftama kadar hep ayda 1 gittim daha sonrasında her hafta çağırmaya başladı … normal .. eğer bir riskiniz yoksa sağlıklı gebelik geçiriyorsanız .. riskli ise dinlemeyin 15 günde bir gidin 🙏☺️
merve_alan04 emelldemir hayır en geç 33 de başlaması lazım nst ye vede 2 haftaya bir gel demesi lazım çünki bana öyle dendi
merve_alan04 emelldemir sen bence 2 haftaya bi git sana neden geldin diyemez demezler sancın olur ama sen hissetmezsin yada kasılmalar olur bunlar nst de çikar
Nurdoga nilmom55 hım tam ozaman ben şimdi 30 haftalık hamileyim ozaman 32 de mutlaka gidip alıp iş yerine iletmem lazimki devam edebileyim ise ben zaten gitcem pazartesi olmadı sorarım doktra elbet gel der yada veriri illaki teşekkür ederim canm
Selinmoon emelldemir normal bence , bende en son 30+1’de gittim , şuan 33+2 haftalık ay sonunda gideceğim . O zaman da 35+4 oluyor 😂 doktorum bir sorun olursa her zaman gel dedi telefonda görüşebiliyoruz zaten sıkıntı olmadı çok şükür 🙏