emelldemir Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33 haftalığız nst veya catı muayenesi olmadım tekrar 25 gün sonra gel dedi doktorum bana süreç uzun geldi normal mi bunlar tekrar gittiğimde 36 oluyoruz
Busragokhan0911 emelldemir ben sağlık sorunlarımdan dolayı 29. Haftadan itibaren 32. Haftaya kadar her hafta gittim. Sağlık sorunlarım bitti 2 hafta sonraya randevu verdi. Yani haftada gitmeme rağmen sürekli tahlil ve kontrol üstüne normal randevum 2 hafta sonra. Bundan sonra 2 haftada bir gitcekmişim. Sizin çok uzun bir süre. Bir kere 34. Haftada nstye giriliyor.
Rgmss emelldemir ben ozele gıdıyorum.32 de calısabılır raporu almak ıcın gıttıgkmde doktorum 36 da gel tekrar dedi.36 da gittigimde artık haftalık gelıceksın dedi.37 de catı muayenesı yapıp dogum seklını konustuk 🌸 bana da doktorum ılk dedıgınde cok uzun gelmıstı ama bı sıkıntıyla karsılasmadım.
Rgmss emelldemir ayrıca nst ye 34. Hafta girilir diye bisey de yok.Bu tamamen size ve bebegınıze baglı bır durum 🌸
akduman09 Ben hem devlet hem klinik doktorumla devam ediyorum ikiside 15 güne alıyor bana çok uzun geldi süreniz 33 haftalıgım bende
emelldemir akduman09 bana da baya uzun geldi nst ye girdiniz mi hiç normal mi istiyorsunuz acaba çatı felan da oldunuz mu
akduman09 emelldemir bende gebelik şekeri vardı enfeksiyon birde 29 da 32de girdim sancım çıkmadı sezeryan düşünüyorum nasip olursa bebeğimde zaten makat gelişli
emelldemir Busragokhan0911 bir sorun olursa hareketlerini hissetmezseniz öyle gelin dedi doktorum sadece 25 gün de uzun geldi birde bebeğim dönmüş şuan doğum kanalına Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
emelldemir Rgmss tabii ki tek sorun olmasın sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 teşekkür ederim sadece uzun geldiği için tereddüt etmiştim , hareketlerini günlük takip ederim artık o şekilde doktorumla iletişimde olurum zaten içimde rahat olmuş olur 😊
Rgmss emelldemir bana da uzun gelmıstı cok haklısınız ama endıselenmeyın 🤍 zaten Allah gostermesın olası bı durumda doktorunuza ulasırsınız.36.haftada gittigimde ilk nstye girdim, 37 de tekrar girip catı muaynesi yaptı belki surec sızde de boyle işler 🌸
emelldemir Rgmss evet ilk defa sizinle karşılaşıyorum aynı durumu yaşayacağız rahatım sayenizde zaten iletişim de de olurum sorun olmaz ☺️ nst ve çatı muayenesi tekrar gittiğimde yapacak 36 haftalık olmuş olacagız
Gulsedaa1 emelldemir karıştırmış olabilir mi ben 32 haftalikken başladık 2 haftaya bir gitmeye. Cok uzun geldi hatta 10 güne bir 2 kere nst ye bağladılar beni
emelldemir Gulsedaa1 sanırım doktordan doktora fark ediyor olabilir 🤔 bende herkes 2 haftaya gidiyor biliyordum çünkü
nilmom55 32.haftada calisabilir raporu almaua gittim 2 hafta sonra gel dedi doktorum nst ye baslicaz artik dedi. 34 te gidicem yani sonrası nasil olur bakalim
Tugcekaplan emelldemir bende aynı durumu yaşıyorum ama gerçekten çok uzun geliyor insana bu süre özele gidesim geliyor bir yandan da bir problem olsa devamlı takip edilirdim diyorum