beyhan3678 Tutaste_ ilk zamanlar asla iştahım olmadı 30. Haftadan sonra acıktığım zaman yiyorum yani hiç öğün yok 🤣🤣 şuan 36 haftalığız
Burcu-2634 Tutaste_ bende 17 haftalığım kilolu hamile kaldım ama baktım zayıflıyorum günden güne bende ne istese canım yiyorum bebişte çok şükür sağlıklı bi sıkıntıda çıkmıyo ye babam ye 😂😂
Tutaste_ Aerithma ben şuan zararlı bişey yemiyorum ama yararlida yemiyorum arada meyve ayran ceviz başka bişey yok protein çok nadir çünkü et midem almiyor yumurtadan alıyorum 😀
Aerithma Tutaste_ eğer değerleriniz normalse vitamin takviyesi alıyorsanız bir zararı olmaz. Bana da doktorum balık yememi önermişti ama çok sevmeme rağmen balık midemi bulandırıyor yiyemiyorum.
Zeyneppx Tutaste_ bende 19+4 çalıştığım için haftaiçi 8-9gibi yiyorum,öğle yemeği, akşamda acıkırsam yiyorum zorlamaya gelmiyor midem yiyemşyorum hiç :( ama hep tokum bende hiç aç hissetmiyorum 😂
Zeyneppx Tutaste_ hahaha cinsiyeti ne minnagın 🥰 suyum fazlaymis sınırdaymış şekeri kestim çok zorlanıyorum meyveyide kestim bide🥺
ZeyHus33 Tutaste_ aman ona bakarsan Hamilekikte Herşey yasak herşey yiyorm valla 🤣 Kolada iciyorm Disardanda yiyorm 3 üncü cocugum hepsindede esirgemedim herşeyi yaptm hicbiside olmadı 🤣
gunesinannesi__ Yemek olarak 3 😆 meyve bazen gunde 2 porsiyon oluyor 😆 bazi gunler cay yada dondurma faslı da oluyor tabi ay napim seviyorum yemeyi 😆
eceyc314 Tutaste_ 36 haftalık olduk. Şekerim Olduğu için 5 veya 6 öğün besleniyorum. Az az sık yemeğe çalışıyorum.