haticelevent55 immmzaben bence çok iyi ve ilgili özellerle hemen hemen aynı parayı alıyo ama sezeryam olacağım için fiyatı dışarıya göre oldukça uygun geçen ay sorduğumda 4 bin liraydı zamnlanmıştor diye düşünüyorum olsa olsa 5 6 bin olsun kadın öğretim üyesi sonuçta
YaseminU Detaylı ultrason için gitmiştim çok ilgilendi çok da iyi bir doktor detaylı ultrason muayenesi için 1000 tl ödemiştik mart ayında normal randevu hakkında bilgim yok fakat
Ebruebru1991 hanifeq aynı zamanda dogum görunuyor ptesi randevumuz var tugba hanıma 35 haftalık olıyoruz gun verır dıye dusunuyorum
hanifeq Ebruebru1991 verir büyük ihtimalle bizede 35 te verdi çünkü sizinki belki bayram sonrasına kalabilir
Ebruebru1991 hanifeq o zaman bellimiydi gun sanki degildi benim belli olmustu konusmadik ayni gun muhabbetini
hanifeq Ebruebru1991 belliydi benimde hatta sen 20 Haziran deyince bende 20 Haziran benimde dedim sen 37 de alcak dedim ordan geldi aklıma sen olduğun sonra uygulamadan bahsettik ben dedim onu ben yazdım diye 😂
hanifeq Ebruebru1991 beni 3 günde bir çağırıyor nst ye ama benimde son nst haftaya pazartesi Tuğba hoca girecek sordum bizzat siz girceksiniz değil mi diye evet dedi bayram haftasina denk geliyor ama geliriz dedi
hanifeq Ebruebru1991 ücretli oluyor onun ama ücreti sordukta 6 bin demişler İnanamadim bı kadında 8 bin falan dedi aşağıda