Glyctkl Arkadaşlar yıllar sonra 25. Haftalık erken doğumumdan sonra yine çapaya bu kadına randevu alıp gitmek istiyorum iyi diyen cok yorumlarınız nelerdir gebeliğimi yeni öğrendim suan. Gebeliğimi ilk andan itibaren takip eder. Mi
Ayselcam Glyctkl 2 hafta önce gittim 1 1600 civarı tutar ödedik. Detaylı ultrason yapıldı Tuğba hanımdan çok memnun kaldım Sizin gebeliğiniz ne durumda
immmzaben Merhaba, ücretler hakkında bilginiz var mı? Bende doç.dr. Burçin hanıma gitmek istiyorum gebelik takibi için ama ücret hakkında bir şey göremedim
haticelevent55 immmzaben dün gittim burçın hocaya geçen 800 lerde bişi ödemiştim dün gittiğimde zam geldiğini söylediler 990 lira ödedim ve muhtemelen doğum ücretine de zam gelmiştir
immmzaben haticelevent55 memnun musunuz peki? Ben normalde Medipole gidiyorum da herkes bir de oranın doktorunu dene falan dedi o yüzden gitmek istedim sizce nasıl?
haticelevent55 immmzaben bence çok iyi ve ilgili özellerle hemen hemen aynı parayı alıyo ama sezeryam olacağım için fiyatı dışarıya göre oldukça uygun geçen ay sorduğumda 4 bin liraydı zamnlanmıştor diye düşünüyorum olsa olsa 5 6 bin olsun kadın öğretim üyesi sonuçta
YaseminU Detaylı ultrason için gitmiştim çok ilgilendi çok da iyi bir doktor detaylı ultrason muayenesi için 1000 tl ödemiştik mart ayında normal randevu hakkında bilgim yok fakat
Ebruebru1991 hanifeq aynı zamanda dogum görunuyor ptesi randevumuz var tugba hanıma 35 haftalık olıyoruz gun verır dıye dusunuyorum
hanifeq Ebruebru1991 verir büyük ihtimalle bizede 35 te verdi çünkü sizinki belki bayram sonrasına kalabilir