Elos_clk12 myangelson myangelson devlette vermiştim onlar bakmayınca özele gittim şuna 412,5 olmuş canım kaç haftalık oluyor
Zynp12 Elos_clk12 evet hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ❤️ son adet tarihinize Göre haftamiz hesaplanır
myangelson Elos_clk12 beta ile hafta anlaşılmaz son adet tarihi ile anlaşılır ve ayni yerde kan verilmesi gerekiyor. Ben demiştim erken diye 1 hafta sonra falan görürsünüz kese
FatmaB_ Elos_clk12 canım benim beta 7200 karından 2 doktor da göremedi. Korktum hatta. Bugün vajinal baktı kesem çok küçük ufacık daha geç döllenme olmuş ⅘ haftalık olabilir dedi 🥰
cansugunes0210 Adetiniz kaç gün geçti benimde gecikme de 10.gün test yaptım çıkmadı.. Kaç gün sonra kan verdiniz acaba???
Elos_clk12 cansugunes0210 teste çıkmıyor ben tam Regl günümde kan verdim hcg ve 63 çıktı sonra 4 gün sonra tekrar verdim 412 çıktı bir daha vermicem 20 gün sonra kese oluşmuş mu diye bakmaya gidicem
cansugunes0210 Elos_clk12 yaa evet testim negatif bende cuma günü kan vericem inşallah hayırlı olsun saglıkla kucağına al inşallah benlm pek umudum yok ama vericem sonra adet söktürücü içecem çünkü
Elos_clk12 cansugunes0210 Allahtan ümit kesilmez canım adet söktürücüyü neden içeceksin ki pcos mu var