Prmdkanneee @MelodyFairy Merve-metin lilyum_ duyguluanneee B-Y94 Pamiramsi Sedatuanaa Hulo2105 Ella06 Canan9756 kizlaaaarr sonucum ciktiiii 33.9🥳🥳🥳 insallah sağlıkla ilerler Allahım hic birimizin kucağını boş bırakmasın dua edin nolur 🌸♥️
Prmdkanneee MelodyFairy Srp53 Burcu-2634 Sedatuanaa Canan9756 @Merve-metin lilyum_ kızlar güncelleme geldi bugünün testi 🙈🥰
heyben duyguluanneee merhaba, adetime 5 gün varken 18.7.. siz de 16 ile öğrenmişsiniz yükselmeleriniz nasıl 😔 tedirginim düşük diye
duyguluanneee heyben cuma günü verdim 52 olmuş daha da vermedim bekleyip keseyi ya da inşallah bebeği görmek istiyorum gönlünüzü ferah tutun önemli olan artış miktarı
Prmdkanneee Sedatuanaa sacmalamakizim Canan9756 Pamiramsi Yesimdeniz Merve-metin MelodyFairy Hulo2105 Ella06 heyben duyguluanneee @lilyum_ kizlar bugün yine test yaptım. Masanın üstünde duran bugünün testi diğeri iki gün öncenin. Koyulaşma olmuş dimi bugün yine kan vericem ama sonucu geç çıkacak 😪
Merve-metin Prmdkanneee ayyy canım benim inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 🙏🏻 dualarımız seninle 😍😍😍
MelodyFairy Prmdkanneee gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸❤️sende bana dua et en kısa sürede bende hamileyim diye post açayım bugün regl bitti denemelere başlıcaz