Prmdkanneee Ella06 Merve-metin @Hulo2105 Teşekkür ederim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin kimyasaldan sonra cok korkuyorum 🙈
Prmdkanneee Sedatuanaa sacmalamakizim Canan9756 Pamiramsi Yesimdeniz Merve-metin MelodyFairy Hulo2105 Ella06 heyben duyguluanneee @lilyum_ kizlar bugün yine test yaptım. Masanın üstünde duran bugünün testi diğeri iki gün öncenin. Koyulaşma olmuş dimi bugün yine kan vericem ama sonucu geç çıkacak 😪
Merve-metin Prmdkanneee ayyy canım benim inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 🙏🏻 dualarımız seninle 😍😍😍
Merve-metin Prmdkanneee kötü sakın düşünme iyi düşün iyi olsun bebeğin seninle bol bol avokado havuç ceviz fındık ye sağlıklı beslen canım
Prmdkanneee MelodyFairy Yesimdeniz myangelson Bir_nazenin01 kızlar çıktı sonucummmm 101 ciktiiii😍😍😍 Merve-metin Pamiramsi Ftrhn
MelodyFairy Prmdkanneee gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸❤️sende bana dua et en kısa sürede bende hamileyim diye post açayım bugün regl bitti denemelere başlıcaz
Prmdkanneee MelodyFairy ay insallah kuzummmm dualarimdasinnn, sende dua et sağlıklı olsun bebeğim nolur 🙈♥️
Yesimdeniz Prmdkanneee evet var canım silik çizgi çıkmış yeni olduğu için sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Sedatuanaa Prmdkanneee 2 gunde bir 2 katina cikcak o ve buyuk ihtimalle 1 hafta sonra ultrasonda gorursun bebisin kesesini ve tahmini 4 6 hafta arasi bisey hayirli olsun kuzum simdiden