basakc36 Silaermis anladım.Deniz hoca Medihaus da dimi memnun kaldıysanız bende ona gidebilirim bir daha hastane değiştirmeyeyim
SemaR Tugcekrc bende beylikdüzü medihaus tıp merkezi Kamer Tezer Özer önercektim çok memnunum benim 2. Doğumum olacak hastane de çok temiz önermişler ama
Tugcekrc SemaR burası da yakın sayılır ama simdiye kadar etrafimda giden olmadı hiç bilgim yoktu evet baya önerilmiş teşekkür ederim ❣️❣️
Tugcekrc Pellini Medi life randevuları genel olarak da dolu o yüzden bence en az 10 15 gün önceden arayın
SemaR basakc36 evet öyle bebekte sorun olduğu zaman medilife hastanesi ile anlaşmalı Kamer hoca oraya yönlendiriyor ve kendisi de doğuma giriyor
Elifiko melismom1 1000 tl muayenesi ama artık ben gitmiyorum biruniye geçicem. Yenıdoganları yogun bakım ihtiyacında devlete yolladıklarını söyledi şok oldum. Adı cıktı dıye devlet el koymus demekkı yoğun bakıma haberınız olsun
Gamzesnl- basakc36 merhaba bende doktor araştırıyorum kamer bey nasıl acaba asistanı var mı mesela gün içinde bir şey olduğunda vs iletişim kurabiliyor muyuz?
basakc36 Gamzesnl- Merhaba evet ben kamer beyden memnunum nasipse inşallah doğumumu orda yapacağım evet asistanı var gün içinde whatsapptan iletişime geçip istediğinizi sorabilirsiniz
melismom1 basakc36 merhaBa medihaustan genel olarak memnun musunuz? Doktorunuz ilgili mi? Ultrason cihazları kaliteli mi ve eşler de bebeği ultrasondan izleyebiliyorlar mı acaba?
basakc36 melismom1 Merhaba evet doktorumdanda memnunum evet tabi ki izleyebiliyor.Bayramdan sonra da detaylı ultrason için gideceğim
melismom1 basakc36 Tekrar merhaba. Bugün medihausa gittim Kamer bey izne ayrıldığı için Aynur hanıma muayane oldum. Sanırım ben de bu hastanede devam edeceğim