Silaermis basakc36 bende kamer hocaya gidiyorum kaç haftalıksınız doğumu medihause da mı düşünüyosunuz
Silaermis basakc36 dediğim gibi ben kamer hocadan çok memnunum kaynanam eşimin teyzesi amcasının kızı kamer hocaya doğum yapmışlar ama ben hastanin yenidoğan yoğun bakımı yok diye endişeliniyorum yoksa kamer hocadan asla tereddüt etmem
basakc36 Silaermis Evet orası öyle canım ama doktor çok önemli Allah korusun yoğun bakımlık bi durumda sevk oluyor sanırım.Ben 16+5 deyim sen detaylıya kaçıncı haftada girdin
Silaermis basakc36 22 haftada gittim detaylıya deniz bey var medihause da ondan çok memnunyz ikiliyide detaylıyıda o yaptı 10 tane renkli verdi 20 25 tane siyah beyaz fotoğraf verdi bize 45 dk sürdü muayene yerşeye detaylı bakıyo
SemaR basakc36 evet öyle bebekte sorun olduğu zaman medilife hastanesi ile anlaşmalı Kamer hoca oraya yönlendiriyor ve kendisi de doğuma giriyor
Tugcekrc Pellini Medi life randevuları genel olarak da dolu o yüzden bence en az 10 15 gün önceden arayın
Moz Beylikdüzü medicana diyorlar dr yıldız hanım ve dr ali bey ama ben daha gitmedim.Haftaya gideceğim.Devlet hastanesi bir türlü bebeğimi göremedi haftaya özele görünmek istiyorum
SM5534 Moz ben Ali metin celepe gidiyorum insanı panik yaptırmayan biri yıldız hocayada muayne olmuştum oda iyiydi zaten ikisi o hastanede çok biliniyor
basakc36 Silaermis anladım.Deniz hoca Medihaus da dimi memnun kaldıysanız bende ona gidebilirim bir daha hastane değiştirmeyeyim
SemaR Tugcekrc bende beylikdüzü medihaus tıp merkezi Kamer Tezer Özer önercektim çok memnunum benim 2. Doğumum olacak hastane de çok temiz önermişler ama
Tugcekrc SemaR burası da yakın sayılır ama simdiye kadar etrafimda giden olmadı hiç bilgim yoktu evet baya önerilmiş teşekkür ederim ❣️❣️