Sclemr Anneolmakistiyorum1 4 Anneolmakistiyorum1 4 gün reglim sürdü normal dışı oldu biraz full kahverengi geldi
Sclemr Anneolmakistiyorum1 lekelenme gibi olmadı reglim yeni bitti normalde ama kahverengi geldi 4 gün ve çok kısa sürdü şüphelendim ve yaptım üstüne gördğm büyük ihtimalle
Hulo2105 Anneolmakistiyorum1 6. Haftamda olmuştu 1 hafta sürdü kahverengiydi. Çok korkmuştum ama yerleşme kanamasıymış şu an 25. Haftamdayım💕
Anneolmakistiyorum1 Hulo2105 yaa öyle mi yani pembe kahve gelıyor benden ve test 2. Çizgi silik gebe olma ihtimalim var mı
Sclemr Hulo2105 ben az önce test yaptım negatif çıktı akşam yaptığım için mi oldu acaba sabah yapsam tekrar daha mı doğru olur 🥺🥺
Sclemr Anneolmakistiyorum1 evet eğer hamileysem öyle şuanda sümğk gibi kahverengi geliyor hala ve kasıklarımda batma var
Hulo2105 Anneolmakistiyorum1 pazartesi sabah erkenden kan verin bence bariz var ❤️ ya da yarın acile gidin dayanamıyorsanız 😂
Hulo2105 Anneolmakistiyorum1 yani benim damla gibi değildi baya sürüntü gibi geliyordu ve 1 hafta sürdü
Altunkaya_44 @Sclemr benimde böyleydi hata arkasına flaş tutup bakıyodum kamerada beli bile etmiyodu arkadaşlarıma sorayım 🤣kan testi ver canım kanda cikar
Burcu-2634 Anneolmakistiyorum1 yok hayır 2 gebeliğim de de yerleşme kanaması gibi bi kanama yaşamadım korkudan ölürdüm galiba
Burcu-2634 Sclemr ben de öğrenmeden önceki ay adetim 2.5 gün sürmüştü çok garip ve çok değişik her hamiellik