Sclemr Hulo2105 ben az önce test yaptım negatif çıktı akşam yaptığım için mi oldu acaba sabah yapsam tekrar daha mı doğru olur 🥺🥺
Hulo2105 Sclemr Allah allah ben öğlen 2 de yapmışsın bence sabahı akşamı yok sen kan ver canım en iyisi
Anneolmakistiyorum1 MelodyFairy emine hanım siz sonucunuzu açıklamıştınız gördüm ama sizde gebelık testi yapınca 2. Çizgi silik miydi yani silik olup kesin hamileyim dememiz yanlış mi
Himommy Kızlar benim normalde bugün regl günüm çok çok silik bir çizgi ile hem erken gebelikte hemde normal kaset testte gördüm gidip kan verdim henüz çıkmadı yarım saate çıkar herhalde atayım sizde bakın yine de 🥹🥹
Anneolmakistiyorum1 Himommy evet haber verin lütfen silik çizgiler bas belamız oldu ins hepımızin Allah gönlüne göre verir
Himommy  Bu da kaset test 5 dakika ara ile yaptım
MelodyFairy Anneolmakistiyorum1 yani benim yaptığım testte silik var gibiydi ama pembe veya kırmızı değildi sonuçta negatif çıktı canım ama eğer senin gözle net pembe kırmızıysa vardır 🥰
Himommy Anneolmakistiyorum1 hastaneyi arıyorum şuan çıkmışsa gidip alıcam sonucu 🥹🥹 heyecandan mı bilmiyorum midem falan bulanıyor çok fena 🥹
Himommy Seyma0323 YesimAykut çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻♥️
Seyma0323 Himommy benim oğlum var 16 aylık❤️😀 3 sene sonra nasip etti rabbim. (Kalp durmasi var ondan önce) Artık nasil dua ettiysem.. 20 çocuğa bedel. Uzuuuuuuun süre çocuk düşünmuyorum 😂🤭 Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin
Himommy Seyma0323 Allah bağışlasın rabbim herkese nasip etsin inşallah benim ilk gebeliğim 1 yıldır istiyorduk 🤲🏻♥️