Sedef2906 Sclemr hayırlı olsun daha çok çok yeni gibi bende bu şekilde öğrenmiştim reglin 1. Günü kan değerim de 54 tü şuan 12 haftalığız şükür 🙏
Burcu-2634 Sclemr bende böyle silik çizgiyle öğrenmiştim hatta daha silik çizgiyle 🙂 hayırlı olsun bebiş yolda 🌹
Hulo2105 Sclemr yani bence gerek yok ama sen bilirsin benim çok silikti görülmeyecek kadar senin bariz belli 💕
Burcu-2634 Sclemr gebelik varsa ilk idrara son idrara bakmaz bence kan verin adet gecikmenize var galiba daha ben adete 6 gün varken bundan silik öğrenmiştim kan verdim 4.95 çıkmıştı anılarım canlandı ama yüzde yüz var diyim 🙂
Sclemr Burcu-2634 benim reglim 4 gün sürdü kahverengi geldi daha yeni bitti anormal bir regl geçirdim
Sclemr Anneolmakistiyorum1 4 Anneolmakistiyorum1 4 gün reglim sürdü normal dışı oldu biraz full kahverengi geldi
Burcu-2634 Anneolmakistiyorum1 yok hayır 2 gebeliğim de de yerleşme kanaması gibi bi kanama yaşamadım korkudan ölürdüm galiba
Burcu-2634 Sclemr ben de öğrenmeden önceki ay adetim 2.5 gün sürmüştü çok garip ve çok değişik her hamiellik