Doc.dr yasemin çekmez o bölge de adresi de instagram da yazıyor bende bu doktora gitmek istiyorum sıcak bir enerjisi var kendisini sevdim inşallah gitmek nasip olur. Sizde inceleyip sayfasını düşünebilirsiniz
Ümraniye/ataşehir doktor öneri
Aysenur_2022 teşekkür ederim canım ama buda klinik galiba. sigorta geçen biyer olsa daha iyi olur bide klinikler daha pahalı oluyor maalesef 🥲
Kadıköy Acıbadem de var çok çok güler yüzlü işini hakkıyla yapan op.dr. Sema yıldırım takibimi ve doğumu mu yapacak inşallah 25 haftalık olduk
Mihriimah ben de klinik önerisinde bulunacağım. Yine siz bilirsiniz tabi🌸 Erbil çakar var Ümraniyede. Doçent ve perinatolog. Zeynep Kamil hastanesinden emekli oldu bir iki ay önce. Şimdi o klinikte. Muazzam bir doktor efsanedir yani. En son muayene 1000 tlydi nakit olarak. 1 hafta önce falan. Bir de Sümeyra salman okur var o da iyi guleryuzlu bir doktor. Kliniği var onunda☺️🌸iksiide Ümraniyede.
limonvari Erbil beye detaylı ultrason için gitmiştim gerçekten harika bir doktor . Tam 45 dakika boyunca full bilgilendirme yaptı hiçbir şeyi boş geçmedi. Minik espriler ile yüzümüzü güldürdü. Kesinlikle bütçesi olan için takipli gidilecek doktor. Biz detaylı ultrasonu 1800 e yaptırmıştık 2.5 ay önce 💖
Mihriimah afiyet hastanesi ve ümran tıp merkezi namazgah oralara isterseniz bir de sorun kadın dogum için afiyet hastanesini tercih eden çok var
Aysenur_2022 evet afiyet tercih ediliyor sizin önerdiğiniz doktor varmı
Mihriimah benim 2. Gebelegim hisar hospital camlica hastanesi umut hanım 🌺🌺🌺🌺
yalandunyaa teşekkür ederim canım normal mi yaptın sezaryen mi
Mihriimah çevremden duyduğum ve görümcemin doktoruydu aynı zamanda lale aslanova çook tercih ediliyormuş herkes çok memnun kapısının önünde kuyruk oluyor demişlerdi. Ben hisar hospital da munise güney hanıma gitmiştim çok tatlı bir kadındı şimdi afiyet hastanesinin sitesinde orada görülüyor eğer oraya geçtiyse onu da düşünebilirsin ama lale aslanova baya meşhur bir doktor orda
Aysenur_2022 tamam canım çok teşekkür ederim yarın tek tek araştırıcam hepsini 🌷🌷