Ümraniye/ataşehir doktor öneri
Aysenur_2022 evet afiyet tercih ediliyor sizin önerdiğiniz doktor varmı
Mihriimah benim 2. Gebelegim hisar hospital camlica hastanesi umut hanım 🌺🌺🌺🌺
yalandunyaa teşekkür ederim canım normal mi yaptın sezaryen mi
Mihriimah çevremden duyduğum ve görümcemin doktoruydu aynı zamanda lale aslanova çook tercih ediliyormuş herkes çok memnun kapısının önünde kuyruk oluyor demişlerdi. Ben hisar hospital da munise güney hanıma gitmiştim çok tatlı bir kadındı şimdi afiyet hastanesinin sitesinde orada görülüyor eğer oraya geçtiyse onu da düşünebilirsin ama lale aslanova baya meşhur bir doktor orda
Aysenur_2022 tamam canım çok teşekkür ederim yarın tek tek araştırıcam hepsini 🌷🌷
yalandunyaa memnun musunuz acaba ve normal doğumu destekliyor mu
Ben 1,5 yıl önce Sondurak Ümran Tıp merkezinde Dr. Zeycan Aydın Hanımefendiye gittim.Benim hayatımın vazgeçilmezlerinden biri oldu onu o kadar çok seviyorum ve dua ediyorum ki ailemden biri gibi görüyorum.İnsanın en zor anı doğum anı ve o öyle güzel yönetti ki bu süreci bana çok güzel destek oldu.
Normal doğum taraftarı olduğu için epey sancı çektim beni buna zorladı sabır aşıladı dua ederek dogumumu yaptirdi Allah cc ondan razı olsun ebeden.❤️ Fiyatları da diğer hastanelere göre epey uygun.
Mihriimah Afiyet hastanesinde Fazilet Görgülü hanım var çok anaç bi doktordur hastasıyla özel ilgilenir ve hastasını unutmaz :) kesinlikle tavsiye ederim ama sanırım doktor sgklı hasta almıyor bi sorun yinede çünkü afiyette çevreye göre bi tık daha ucuzdur fiyatları
Ahmetemirim yaa ne güzel senin için bu kadar güzel kalması yardım etmesi . Dediğin gibi doktorluk çok önemli ama o hissiyatı verebilmekte bi o kadar önemli. Hiç duymamıştım bakıcam teşekkür ederim canım 🤍
theselin1207 evet canım o doktora kuzenimde gitti çok seviyor. Ama dediğin gibi sgk geçmiyor malesef 🥲
Mihriimah altunizade uygun olursa öneri yapayim. harika bir doktor. prof.dr oya demirci. zeynep kamil perinatolog sorumlusuydu. bugüne kadar gördüğüm en en mükemmel doktor kendisi. sayesinde çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim🫶🏻
Mihriimah Ben teşekkür ederim.İnsaAllah siz de çok memnun kalırsınız☺️Doğumdan sonra numarasını da veriyor istediğin her şeyi sorabiliyorsun anında cevaplıyor ben artık o kadar çok soru sormuştum ki utanıyordum ama kendisi bir kere bile ilgisiz kalmadı en güzel şekilde geri dönüş sağladı
Mihriimah Yalnız şunu da belirteyim doğum Sondurak Ümran Tıpa 10 dkklık mesafedeki Afiyet Hastanesi’nde yapiliyor Zeycan Hanım orayla anlaşmalı fiyat sormak için arayacaksanız orayı aramanız gerekir.🌼
eylulmihrasmom maşallah canım 💐💐teşekkür ederim kliniktemi doktor
Ahmetemirim yaa ne güzel doktormuş maşallah tamam canım çok teşekkür ederim 💐