• Doğumistanbul
  • Haseki eğitim araştırma hastanesi Sultangazi doğum yapan varmı

normalde özelde doğum yapicaktim ama aniden bir doğum sancisiyla evime yakin oldugu için Haseki hastanesine gittim 2 gun yattim ve çok ilgilelerdi ve erken doğum riskim var bebegim kuvezde kalabilir ozelde hastanem 35 milyar doğum ve bebek kuvezde kaldığı her gun için 3500 TL istiyorlar devlet hastanesi yapma fikri aklima cok yatti ama kafamda aşırı karisik olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

Üstte kalsın bende oraya kontrole gidiyorum yapanlar yzbilir mi

Damla2744 bebek kuvezde kalacağı zaman hiç bir şekilde ücret talaep edemezler şikayet edin. Mersin medikal parkta kaldı 1 hafta hiç ücret ödemedik . Sarılık oldu kendi ilçemizde ki devlet hastanesine yatirldi tekrar medikal parkla görüşüp tekrar oraya aldırdık yine de ücret ödemedik . Yeni doğan yogun bakımları ücretsizdir

Bende gazi de oturuyorum doğum için yakın diye düşünüyorum gidenler varsa bana da fikir olur yazarsanız

Damla2744 orada teyzm rahmink aldırdı üç ay önce aşırı memnun kaldı hatta o çok memnun olduğu için Numan çim beye bende basladm onda tedavi olucam evime çok uzak arabayla 45 dk gidiyorim ama doktordan memnum

Damla2744 ben orada dogum yapmadım ama acili vs çok kötü bence orda yapana kadar çam ve sakurada yapmanı tavsiye ederim bende gazıosmanpaşadan gidiyorum arada genelde duygu hastanesinde muayene 18.500 vermek istemiyorum çünkü doğumhane ortak oranın üçüncüyü sakurada yaptım şimdide aynı yerde yapıcam inş bayramda memlekete denk gelmezse

Damla2744 yenidogan yogun bakımı icin ucret isteyemezler canim devlet karsiliyor özelde olsa. Dedigin hastaneler hakkinda bilgim yok ama kuveze ucret odemezsin onu soylemek istedim. Ucret isterlerse haklarini savun sikayet edecegini soyle ve detayli fatura iste

zeynep9898 sağlıcakla al kucağına inşallah canım benim daha zamanım var 9 haftalığım henüz ☺️

@“Nur3955”

Nur3955 cam sakuranin dogumhanesi kötü diyorlar ama bilemedim benimde bayrama denk geliyor

yenidenanne34 28 günü aşınca istiyorlar benim 36 haftada filan doğum olabilir diyorlar doktorlar bilmiyorum ama burda günlük istiyorlar bide SGK anlasmalida

Tuugbaaa muaynesi çok güzel ben hala oraya gidiyorum 30 haftaya girdim ama tek sıkıntı doğum nasıl kuzenim 20 gün önce yapti aşırı memnun kaldi damla o kadar para vermeni deymez bosver yap orda diyor ben 2 gün o hastanede yattim mesala hep turk vardi ve sezaryan doğum yapan coktu

Damla2744 Hastane nasıl bilemiyorum ama özel hastane yenidoğan yoğun bakımdan ücret alamaz öyle birşey yok kesinlikle ücretsiz

deryaydin98 bi arkadaş orda doğum yapmıştı 3\4 ay olacak çağla hanımdı galiba 25 bin TL sezaryen dedi şimdi ne kadar bilmiyorum

Nur3955 bende acile gittim oraya bulantı kusma için kadın doğuma yönlendirdi beni alttan muayene edicem dedi doktor şikayetimi dinlemeden benim kanamam Yok sancım yok yani çıktım ordan hemen ne sinir oldum ya, bide o gün hangi doktor varsa o giriyor doğuma benim sezaryen bide çok kararsızım 🙄