Damla2744 evet 28 günlük bir sınırlama var o gecerse isterler
Haseki eğitim araştırma hastanesi Sultangazi doğum yapan varmı
zeynep9898 Asya hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz acaba birde doğum ücretini biliyor musunuz bende oraya gidicem de
Damla2744 Hastane nasıl bilemiyorum ama özel hastane yenidoğan yoğun bakımdan ücret alamaz öyle birşey yok kesinlikle ücretsiz
Damla2744 çam sakurayı da düşünebilirsiniz 😊
deryaydin98 bi arkadaş orda doğum yapmıştı 3\4 ay olacak çağla hanımdı galiba 25 bin TL sezaryen dedi şimdi ne kadar bilmiyorum
Nur3955 bende acile gittim oraya bulantı kusma için kadın doğuma yönlendirdi beni alttan muayene edicem dedi doktor şikayetimi dinlemeden benim kanamam Yok sancım yok yani çıktım ordan hemen ne sinir oldum ya, bide o gün hangi doktor varsa o giriyor doğuma benim sezaryen bide çok kararsızım 🙄
Ben hem Haseki’ye hem de özele gidiyorum. Haseki’ye çok yakın oturduğum için Allah korusun acil bir durumda orada da takibim olsun diye devam ediyorum ama muayenelerinden hiç memnun değilim. Bence çok ilgisizler bir şey soramıyorsun bile. Doğum ekibi nasıldır bilmiyorum ben takip ve muayene anlamında memnun değilim ama dediğim gibi acil bir durum olursa diye devam ediyorum
deryaydin98 aygün hocaya gidiyorum çok memnunum normal doğum 15.500 sezeryan 19.000
zeynep9898 doktor doğal doğum görüşlü mü bazı doktorlar kolay kolay sezaryen yaptırmıyor o şekilde mi bilginiz var mı
deryaydin98 tabıkıde normal dogum taraftarı benım suan dogumama 2 gun kaldı bakalım eger helmezse kontrole gıdıcm o sekılde ılerlıcez sunı sancı vb ınsalalh ona gerek kalmadan olur da
Nur3955 bende orda dogum yapıcam 15 günüm kaldi nasil hastane ilk gebeligim