Nergislyssa Nergizgokce buralar çok fazla yorucu uyku yok döneniyorum sağ sol hemen gelmesini istiyorum
Nergizgokce Aykizim22 valla bazen bacaklarim agriyo belimle birlikte ama kramp değil o belli bildiğin agriyo biraz uzatiyorum geciyor uyuyaksliyorum sonra
Esra1999 Fatma_yzts Nergizgokce merhaba arkadaşlar bende 6mayısta tahlil verdim beta hgc 152.09 di 9 Mayıs ta tekrar kan verdim beta hgc 593 çıktı Sizce değerler nasıl iyimi yarın 5 haftalık oluyoruz
Altin Rabiul Benimki ile aynı haftanız😄 Kız mı erkek mi bebişiniz? Ta başlarda yazışmıştık sizinle tanıdım? Hastane hakkında konuştuk doğumunuz nasıl olacak nerde?❤️
555eeee67 Nergizgokce ya ben dün bir az kötüydüm doktoruma sordum bebeğe oksijen gitmiyo söyledi benim bebegin kalp atışlari bir az yuksek sizde kaç 160-159böylr oluyo
meraldurmaz Zeynooooooo bende bugün 39 oldum sabah nişanım geldi sanırım beyazımsı ve yumurta akı kıvamında baya bir yoğun ve çoktu tuvalette peçeteye geldi sancım oluyor düzensiz hheyecanlıyızz 🥲
1919-sultan Ben 31 +3 kızlar sabah kahvaltıdan sonra ıkı kere ıshal oluyorum ve çok kötü sekılde mıgdem bulanıyor karnıma agrı gırıyor 5 gündür yaşıyorum bunu
1919-sultan İlaçlar yapıo sandım bırgun ıcmedım hıcbırını yıne aynı yıne aynı günde 1saat böyle acı cektırıo bana neyden bılmıyorum dayanılacak gıbı degıl
MuhammedYusuf56 Nergizgokce 31 +4 teyiz hayırlısıyla az kaldı şimdiden hem heyecan hemde korku var içimde Rabbim hayırlısını nasip etsin
Altin Nergizgokce Biz 29+5 olduk. Haftalarımız aynıymış. Sağlıkla kavuşun inşallah, doğumunuz nasıl olacak? Bizim ki normal
Rabiul Altin çıkartamadım canım ya 😆 kız bebiş ama göbüş erkek gibi yanlara doğru yayılmam olmadı olsa belki daha rahat olurdum , doğum gop şafak hastanesi düşünüyorum sen neresi düşünüyorsun ? Doğum şekline karar vermedim daha ama sezaryen neden olmasın 😆