Rabiul Altin çıkartamadım canım ya 😆 kız bebiş ama göbüş erkek gibi yanlara doğru yayılmam olmadı olsa belki daha rahat olurdum , doğum gop şafak hastanesi düşünüyorum sen neresi düşünüyorsun ? Doğum şekline karar vermedim daha ama sezaryen neden olmasın 😆
Altin Rabiul Maşallah bizimki de kız bebiş . Hastane olarak Türkiye hastanesini düşünüyoruz bakalım artık hayırlısı ile sizin orda doğum ücretleri nasıl? Siz bana Sarıyer Etfal’i tavsiye etmiştiniz ordanda takipliyim.
VildanTutak ben de sizlerle aynı heyecan ve endişeleri yaşıyorum. Şu anda 34+4′teyim ve zaman nasıl geçti anlamadım! Her kontrole gittiğimde bir yandan heyecanlanıyorum bir yandan da içimde bir huzursuzluk oluyor. Bebek odası hazırlıklarını tamamladık mı diye sürekli kendimi kontrol ediyorum. 😂 @-Pinar96- sezaryan mı normal mi diye karar vermek gerçekten zor. Benim doktorum duruma göre karar vereceğimizi söyledi. Her iki türlü de sağlıklı bir sonuç için dua ediyorum. Senin ve bebeğin için en sağlıklısı olur inşallah.
-Pinar96- Her şeyinizi tamamlamayın bırakın eksik kalsın uğursuzluk getirir diyorlar, bende aynı şekildeyim bebeğim ve benim için hayırlısı ne ise o olsun diyorum 🙏🏻 sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏🏻💖VildanTutak
Esragenc5353 VildanTutak amin inşallah canım bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah hayırlısı neyse hakkında o olsun 🤲 benim ilk doğum normal oldu ikincisi bakalım nasıl olucak hiç bunları kafama takmıyorum .önemli olan bebeğim ve benim sağlığı o yüzden aynı beden de olmanın tadını çıkarıyorum.🌼🤰🏻
meraldurmaz Zeynooooooo bende bugün 39 oldum sabah nişanım geldi sanırım beyazımsı ve yumurta akı kıvamında baya bir yoğun ve çoktu tuvalette peçeteye geldi sancım oluyor düzensiz hheyecanlıyızz 🥲
Zeynooooooo meraldurmaz inşallah sağ salim bebeyine kovuşursun💕 bişey sorucam bende bugün sabah ilk kalkip tuvalete gitdigimde boyle bisey oldu ama sanki su gibi beyaz biseydi peçeteyle silerken gordum bende sadece bel agrisi var sicak duş aliypeum pilates topu yapiyorum ama hala bisey yok sizde cinsiyyet nw?
Gulluuuuu Nergizgokce Nergizgokce 35+3 ilk gebeliğim ama halen stres heyecan yok acaba hep kendimi o şekil motive ediyorum ondan mı bilmiyorum
meraldurmaz Zeynooooooo benimki su gibi değildi hamileliğim boyunca az az akıntılarım oluyordu onlardan çok daha yoğundu slime hamur vardır ya onun gibi resmen ve tek seferde çokça peçeteye geldi sonra gelmedi bi daha 36 dan beri sancılarım oluyordu zaten son nst de sancı var dedi doktor da her gün ahududu yaprağı çayı ve melisa çayı içiyorum acve hurması yiyorum yürüyüş plates cinsel ilişki ne varsa yaptım hepsini sadece perine masajını beceremedim 🤦🏼♀️ cinsiyet kız 🥲
Nur8948 Aykizim22 kesinlikle işe yarıyor 💞🤭 33+3ten bildiriyorum 6.ayda falan başladım sayesinde ancak rahat uyuyabiliyorum 🥰
umena Nergizgokce 29+0 bizde 💖 sezeryan olacağı icin çok az kaldı diyebiliyorum Allah’ın izniyle çok heyecanlı 🌺🌺🌺🌺
Sema0343 Arkadaşlar Merhaba İyi Akşamlar 7+3 Şuan ve benim Aşırı sırt agrım var bu dönemde Sizde böyle birşey Yaşadınız mı Neler Yaptınız Aşırı rahatsız edici bir durum 😌
Rabiul Altin aa hatırladım tamam canım sağlıkla gelsin bebiş ❤️ doktorumun 2 tane anlaşmalı hastanesi var biri 30 bin küsür diğeri 60 bin küsür ben doğurana kadar zam gelmezse tabi muhtemelen 30 bin küsürlük yani gop Şafak hastanesini tercih edicem zaten orada ameliyat olmuştum az çok biliyorum Türkiye hastanesinde ne kadar orası da aynı civardaydı en son
Nergizgokce umena benim doktorumda öyle soylemisti 38 de aliriz dedi ama bilmiyorum bakalım bu ayin 20 sinde ilk nstye giricem belki bişey söyler
Altin Rabiul Sizin bebiş te sağlıkla gelsin inşallah☺️ ben normal doğum istiyorum Geçen hafta fiyatı sorduğumuzda 27.500 dediler bu hafta detaylı konuşmak için gittim 33.000 dediler yani zam üstüne zam. Zamanımız yaklaştı inşallah artık ücret farkı olmaz diye umuyorum😊
emine4192 Merhaba bugün doktora gittim hem dış gebelik hem iç gebelik var dedi başka doktor bir şey yok dedi böyle bir şey yaşayan var mı 🥹
Nergizgokce emine4192 merhaba canım hic yasamadim ama tek doktorda takili kalma derim bi baktır iyice kesinlessin
emine4192 Nergizgokce diğer doktor dedi ki bebek daha küçük diye böyle gözüküyor olabilir dedi sağlıklı bir kese var onun harıcı karnımda bir sıvı gözlemlendi 4 haftalığım bebeğim küçük diye de böyle gözüküyor olabilir mi