Kivircikkuala M-Urass_Mom amayinedeiyiilerledim hepoyleolurzaten__ Hulo2105 Ebrucar aslanbeyy T1627 MMERVEA Alparslanmom__ Muratseyma2015 Minnosaannee 1prensesannesi__ Maviii_98 Masalikom Gulcin-2001 Merve_31 Gamze-ece Celebi1 Merhaba kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişşlerinizi inşallah 🤲🏻 Görünce içim kıpır kıpır oldu Ben 2 gün önce transfer oldum İnşallah sizler gibi ultrasonlarını ilerleyen zamanları görmek sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur 🤰🏻❤️ Hamiişlerin duaları kabul olurmuş banada dua eder misiniz inşallah pozitif sonuç alırım 🌸🤰🏻❤️
Aydann12  Buda bizden sanırım 26 haftadaydı ozaman Şuan 30+4 düz kızımla😍
1prensesannesi__ M-Urass_Mom en net resmimiz bu oğluşum pek poz vermeyi sevmiyo doktor zorla cekti bu kadarini 🥰
Masalikom 34 haftalık oldum hala net bir ultrason fotomuz yok ya arkasi dönük oluyor ya elleriyle yuzunu kapatiyor bir rahatla goremedim oğluşumu 17sinde randevum var insallah bu sefer gorurum 🥲
Spgrr Masalikom bende 34+4 üm sezaryen olacağım 36 da son bir kontrolüm olacak ve daha net göremedik hep eli kolu ayağı ile kapatıyor yüzünü şaka gibi inşallah son kontrolde görürüz
Eliyuss M-Urass_Mom resimleri görünce acaba içerde ne kadar rahatlar diye içimden geçirmeden yapamıyorum 😅
twinsmom__ yeschef-13 peki muayene ücretinz ne kadar ben doktorumu değiştrmek istşyorum muayenelerm hep 1-2dk sürüyo hiç bi bilgi vermiyo
yeschef-13 twinsmom__ sigorta durumunuza göre değişiyor hastaneyi arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz ama daha sağlıklı olur 2 haftada 1 gidiyorum 1 ücretli 1 ücretsiz oluyor 💐
Gamze-ece Maşallah 🧿 Bizim kız 36. Haftadaki görüntüsü Bu haftayı göstermedi eliyle kapattı haylaz 😏 
Minnosaannee Kivircikkuala oyyy Yaa kurban olurum . Ben hamile değilim resimde ki bebem şimdi 3 yaşında ama tabi ki dua ederim. Rabbım sağlıkla önce karnında sonra kucağında buyutmeyi nasip etsin inşallah. Yardımcın olsun 🥰🤲🤲
Gamze-ece Kivircikkuala Biran önce güzel haberleri alırsınız inşallah🙏🩷sonrasında miniği önce fotoğraflarda , daha sonra sağlıkla kucağınızda görürsünüz 🌸 sağlıklı ve kolay bir gebelik geçirmenizi dilerim 🙏🌸
Kivircikkuala Minnosaannee Muratseyma2015 Gamze-ece Allah razı olsun canlarımmm benim çok teşekkür ederim 🥰❤️❤️❤️❤️