Kivircikkuala Minnosaannee Muratseyma2015 Gamze-ece Allah razı olsun canlarımmm benim çok teşekkür ederim 🥰❤️❤️❤️❤️
Gamze-ece Kivircikkuala Biran önce güzel haberleri alırsınız inşallah🙏🩷sonrasında miniği önce fotoğraflarda , daha sonra sağlıkla kucağınızda görürsünüz 🌸 sağlıklı ve kolay bir gebelik geçirmenizi dilerim 🙏🌸
yeschef-13 twinsmom__ sigorta durumunuza göre değişiyor hastaneyi arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz ama daha sağlıklı olur 2 haftada 1 gidiyorum 1 ücretli 1 ücretsiz oluyor 💐
Merve_31 Hafizeipek inşaallah pozitif sonuç alırsınız Allah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir evlat nasip etsin insaAllahh hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım çok duygulandım nedense 🥲❤️
Kivircikkuala T1627 Amin kuzum Allah razı olsun inşallah 🤲🏻 hepoyleolurzaten__ İnşallah teyzesi sıkı sıkı tutunsun da 🤰🏻🥹❤️ amayinedeiyiilerledim Amin kuşum benim inşallah teyzesiii🥰❤️
tatlibebegim_ M-Urass_Mom 33+6 haftalıktı burda şimdi 14 günlük olduk ultrasondaki fotoğrafın aynısı çıktı🫢
amayinedeiyiilerledim Kivircikkuala yaa☺️ Rabbim en en kısa zamanda senin de kucağını doldursun 🤲🏼♥️💐
Busra1819 Suleertugral bunun minikliği kalmamış maşallah kocaman olmuş sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Dryfrmzz25 Kızlar ya ultrason görüntüsünde burunları büyük çıkıyor herhalde benim oğluşun burnu da öyle çıkmış kafama takıldı😄
Suey Dryfrmzz25 bende doğunca ilk önce oğlumun burnuna bakmistim ultrason da kocaman acayip çıkıyordu çok şükür minicik birşey çıkti🤣