M-Urass_Mom 18+0′da Perinatoloji bölümüne üçlü test için gittik. Aydın Öcal’a gitmiştik. Sağolsun kendisi ellerini, ayaklarını, kalbini dahi çekti verdi ben istemeden 🙏🏻 Sizin en net ultrason fotoğraflarınız ve haftanız ne? 🥰💕
lLavinia M-Urass_Mom ay ayaklara bak tontiş🥹🥹🥹 hangi doktor vermişse gerçekten hakkını vermiş fotoğraflar çok güzel 💓
M-Urass_Mom B1cnm Üçlü testti çünkü. Detaylı ultrasonlarda renkli veriyorlar ama ben ekranda renkli şekilde izledim 😂🥰
M-Urass_Mom lLavinia Teşekkürler teyzesii 💕 Haseki Hastanesi Sultangazi Ek Polikliniği Aydın Öcal. Lazım olursa aklınızda bulunsun 🥰
M-Urass_Mom Anneelikk 2. Elleri. Yandan gözüküyor. Elin dış kısmı ve devamında serçe parmağı. 3.sü kalbi 🥰
yeschef-13 M-Urass_Mom 11+ olunca renkli ultrasona geçti doktorumuz sizinle haftsnız iyi neden renkli değil
amayinedeiyiilerledim M-Urass_Mom maşallah 🥰 bunlar bizden en net olanlar🥲😂 hep sakladı kendini İnci kızım🥹🦪
Kivircikkuala M-Urass_Mom amayinedeiyiilerledim hepoyleolurzaten__ Hulo2105 Ebrucar aslanbeyy T1627 MMERVEA Alparslanmom__ Muratseyma2015 Minnosaannee 1prensesannesi__ Maviii_98 Masalikom Gulcin-2001 Merve_31 Gamze-ece Celebi1 Merhaba kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişşlerinizi inşallah 🤲🏻 Görünce içim kıpır kıpır oldu Ben 2 gün önce transfer oldum İnşallah sizler gibi ultrasonlarını ilerleyen zamanları görmek sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur 🤰🏻❤️ Hamiişlerin duaları kabul olurmuş banada dua eder misiniz inşallah pozitif sonuç alırım 🌸🤰🏻❤️
hepoyleolurzaten__ M-Urass_Mom Maşallah minige ❤️ Buda bizden 19 haftamda detaylı da gördük kızımın yüzünü oğluşum göstermedi
aslanbeyy 22 hafta detaylı ultrasonda en net yüzünü gördük sonra büyüdükçe ellerini yüzüne daha çok kapatmaya başladı göremiyoruz artık pek🙈💙 Detaylıda çok güzel resimlerimiz oldu . +12 den sonra Doktorumda hep renkli bakmıştı zaten😇
Cicianne55 benim kızım biraz nazlı, 34 haftalık olduk hala yüzünü elini kolunu vs göremedik hep kıçını dönüyor detaylı ultrasonda bile açmadı suratını 😁 bir de yüz görünümlük olsun diye ultrason öncesi çikolata vs yiyorum hep ama yok.. Çıkınca göreceğiz kendisini.. 🤣
M-Urass_Mom Cicianne55 Hahaha ay inşallah benimki detaylıda yapmaz öyle anı videosu yapmak istiyorum 😂🥰